Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marttita

jak mam pomóc przyjacielowi?

Polecane posty

Gość Marttita

mam 18 lat mój przyjaciel 24 wiem że bierze amfetamine i ostatnio powiedział mi ze chce zebym mu pomogła ale ja nie potrafie prosze pomóżcie mi zależy bo zakochalam sie w nim ale on powiedzial ze najpierw musi z tym zkonczyc

przyjazn to przyjazn, tutaj chodzi o milosc-wiec to troche inna sytuacja-nie sadzisz ?

Gość moge tylko na orange
musi sam chcieć, by ktoś też chciał chcieć, kapejszyn

Gość Marttita
póki co jest między nami przyjaźń nic więcej

Gość brat alkoholikaa
Jak on chce,żebyś mu pomogła to wyślij mu maila z adresem ośrodków dla uzależnionych. Na 90% oleje sprawę. Pewnie on Tobą manipuluje jak każda uzależniona osoba. Dodatkowo to pewnie chce Twoją pupę zdobyć. Mam brata, który bierze i pije, więc wiem jakie sztuczki potrafią robić osoby uzależnione. Szkoda czasu na takie pomaganie. Nie jesteś w stanie mu pomóc, on po protu musi się zgłosić do ośrodka odwykowego. Ty możesz się jedynie modlić, nawet nie próbuj kombinować we własnym zakresie, bo ten człowiek Ciebie zniszczy. Ja mam 30 lat i mój brat mnie potrafił zmanipulować, a jak Ty masz 18 i on 24 to będzie korzystać z przewagi wiekowej i Twojego zakochania. Szanuj swoje życie, bo jak swojego życia nie będziesz miała zdrowego to nikomu i tak potem już nie pomożesz.