Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oceńcieee!

Moje foto do oceny w skali 1-10!

Polecane posty

Gość Oceńcieee!

Co o mnie sądzicie? W tej chwili mam ciemnobrązowe włosy, na zdjęciu jestem bez podkładu etc. Czy wyglądam staro? Kończę w tym roku 23 lata.

Gość zrób porządek na głowie i będz
ok a póki co to 6 🖐️

Gość Oceńcieee!
One są tylko niewyprostowane, są świeżo po umyciu. :p A propos - jakieś propozycje fryzur? :d

głupio tak oceniać ale daje Ci -100 za Twoją inteligencje no a co do wyglądu nawet i 8 :) Co do tej inteligencji - wiesz, że wszystko co wklejasz do internetu zostaje w nim na zawsze.... Zaraz wstawię Twoje zdjęcie na fotce podpisując "to moja nowa dziewczyna" (trochę przerobię w fotoshopie dodając ciało, oczywiście nagie, mam w tym wprawę, poważnie. :o

tak..zrób se normalna grzywkę, a nie taką jak lambadziara ze wsi.. czemu ona taka postrzępiona jest?? zapuszczaj włosy na długie i unoś je w linii nad oczami do ucha... jeśli już chcesz mieć grzywkę to jakąś pełną.. ale moim zdaniem dobrze by Ci było jakbyś ją zapuściła żeby robić przedziałek.. i można np wtedy wywijać na szczotkę na zewnątrz...

Gość kotki 2
Ogólnie ok, skróć włosy, i ten kolor odpowiedni dla osób przynajmniej 20 lat starszych ...

kotki 2 -> co do koloru to moim zdaniem wyszedł na zdjęciu trochę inny niż ma go w rzeczywistości :P a zmiana fryzur może jej dodać urody ;)

Buziak bardzo sympatyczny ale fryzurę musisz zmodyfikować coś co bardziej odsłoni ci twarz i kolor taki jak masz owszem ale tak jak ktoś wyżej wspomniał za 20 lat :)

Gość Oceńcieee!
He, he, he, Koktajl, wiele osób tak robi, ja tylko chciałam wiedzieć, czy nie wyglądam staro. Z natury mam ciemnobrązowe włosy. One są tylko niewyprostowane. Normalnie źle się nie układają. Faktem jest, że lepiej mi w kitce. :) Przynajmniej z tego, co mówią. Dzięki wszystkim za opinie. P. S. Swoją drogą robiłam test IQ Mensy i wcale nie miałam -100, a 139, więc chyba nie tak źle. :p

cześć koktaliczku ;) jeśli aparat ustawił się w miarę dobrze to jest ruda ;] i tak podoba się a jakby zmieniła fryzurę na lepszą to dostała by lepsza ocenię ode mnie ;)

Gość Oceńcieee!
He, he, he, Koktajl, wiele osób tak robi, ja tylko chciałam wiedzieć, czy nie wyglądam staro. Z natury mam ciemnobrązowe włosy. One są tylko niewyprostowane. Normalnie źle się nie układają. Faktem jest, że lepiej mi w kitce. :) Przynajmniej z tego, co mówią. Dzięki wszystkim za opinie. P. S. Swoją drogą robiłam test IQ Mensy i wcale nie miałam -100, a 139, więc chyba nie tak źle. :p

Gość spring photos
niezła laska, skad jesteś?

Ho, ho, ho Jednakże ludzie wklejający swoje "FOTKI DO OCENY" są w moich oczach nieco.. po prostu mi ich żal. :( Pozdrawiam 🖐️ ;);)

Gość Oceńcieee!
Ha, ha, Koktajl rozbrajasz mnie. :d

buzia bardzo fajna, wloski do poprawki ...bez kozyry daje:7

a jednak farbowana ruda :< czemu tak mało jest naturalnie rudych?

Gość Oceńcieee!
Dziękuję. :) Na codzień unikam makijażu, podkładów również - często tylko same rzęsy. Tak, to kolor mahoniowy brąz, był ciemnoczerwony i zaczął się robić kasztanowy. :p