Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Skoro na rynku pracy szukaja inzynierow,skad tylu debili na studiach humanistycz

Polecane posty

Przeciez to jest nielogiczne! Tylko kompletne młoty ida na kierunki humanistyczne. Wiekszosc z nich tlumaczy sie, ze ma humanistyczna dusze, a w rzeczywistosci sa zbyt glupi, zeby rozumiec matematyke czy fizyke i pokrewne przedmioty.

Gość Paderewski Pader
Bo wiekszosc polskich studentow nie nadaje sie nawet do czyszczenie wc

Gość karoliona26
To jest klamstwo- znam ludzi po polibudzie i pracy nie maja...

Gość Spoko spokko
Nie każdy nadaje się na inżyniera, tak jak nie każdy nadaje się na filologa. Gdyby te wszystkie - jak ich nazywasz - "młoty" poszły na studia techniczne to automatycznie wśród nich też byłoby większe bezrobocie. Umysł ścisły, a tego nie rozumie? Nieładnie.

Widocznie to ty nie grzeszysz inteligencja - skoro brakuje ludzi o wuksztalceniu technicznym, to oznacza, ze uczelnie ksztalca ich za malo. Wynika to z tego, ze ludzie boja sie matematyki i fizyki i udaja wielkich humanistow. Takie zachowanie jest po prostu zalosne - po co utrzymywac takie kierunki jak filozofia, socjologia skoro nie ma po nich pracy. Czy nie lepiej zlikwidowac te kierunki, zostawic je na 2-3 uczelniach, a reszte wykladowcow po prostu zwolnic. Po co spoleczenstwo ma utrzymywac cos, z czego nic nie ma.

Gość Spoko spokko
A teraz czytamy jeszcze raz moją wypowiedź, ze zrozumieniem tym razem, i dopiero później się bulwersujemy :D

przewaznie jest tak ludzie ida na studia na kierunek, ktorym sie interesuja, nie badaja rynku pracy. z reszta raczej watpie zeby humanisci poradzili sobei na studiach technicznych

Gość eeeeeeeeeeeeer
w obecnych czasach nie trzeba być matematykiem czy fizykiem by bez problemu skończyć studia. teraz dobre wykształcenie ma kazdy debil

Gość dość wyraźna
ja mam techniczne a pracy nie mam w zawodzie,,, - problem w znalezieniu -więc bujdy ten kto sie robi za humaniste to chyba chce tylko tytuł przed nazwiskiem i to wszystko teraz każdy mgr wiec nie można odbiegać od normy -