Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko82

Fryzura - foto

Polecane posty

Gość bez rewelacji
zwykłe loki, ja mam takie na co dzień. ale jeśli Tobie się podoba, pasuje do sukni itp to czemu nie

Gość Inna PM
Nic specjalnego. Dodatkowo będzie ci zwyczajnie ciepło. Spocisz się loki wtedy lubią się rozprostować. Zdecydowanie polecam upięcia na ślub.

Gość bez rewelacji
właśnie, zależy kiedy masz ślub. moja koleżanka miała w lipcu i miała mieć rozpuszczone z lekkim podpięciem ale w końcu miała kok bo było 35 stopni za zewnątrz

Gość koki to przeżytek
nie daj się namówić na spięte włosy na własnym ślubie, będziesz wyglądać jak czopek w koku bo kolezanki ci doradzą :o nie ma nic piękniejszego niż panna młoda w długich rozpuszczonych włosach :)

Gość Zamiast
Piękne przez pierwsze dwie godziny - potem są pozlepiane strąki. Chyba że na własnym weselu leżysz i pachniesz. Specjalnie przed swoim weselem zrobiłam na inne przyjęcia raz tak raz tak. Efekt był wiadomy i zrobiłam upięcie które utrzymało się całą noc.

wlasnie o to chodzi że nie widzę się w spiętych włosach a kok to od razu odpada. Muszę znaleźć jakąś fryzurę bez welonu, do której pasował by maly diadem i żeby nie był to kok ;/