Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsdsd

Dzwnie chodzę??

Polecane posty

Gość sdsdsdsdsd

Witam. Otóz mam pewien problem. Chodzi o to, ze niektore osoby na ulicy mnie obgaduja. Nieraz slyszalam od nich: "zobacz jak ona chodzi". Ewidentnie slowa te byly skierowane do mnie. Od dziecka mialam plaskostopie, a stopy kierowalam na zewnatrz jak wiekszosc ludzi. Plaskostopie wyleczlam i zaczelam chodzic prosto. Nie do srodka tylko normalnie stawiam stopy prosto. Gdy ide, kolysze biodrami. Troche to przypomina jakbym byla na wybiegu. Ale idac prosto nie da sie chyba nie ruszac biodrami prawda? sama juz nie wiem. Juz tyle osob zwrocilo mi uwage, popadam chyba w paranoje. Nie oducze sie przeciez mojego chodu on jest wyuczony. Wiekszosc kobiet stawia nogi na zewnatrz. Nie wiem juz sama. Jak wy stawiacie stopy? Na zewnatrz, do srodko czy prosto? Ktos zwrocil wam uwage?

Gość ruda wredzizna
a co na to twoje koleżanki?

Gość Większosc kobiet stawia
stopy na zewnątrz? Gdzie Ty mieszkasz, bo chciałabym to zobaczyc? :D

Gość sdsdsdsdsd
Nic, od kolezanek nigdy nic nie slyszalam. Tylko od ludzi i teraz nie wiem czy chodze prawidlowo czy tez komicznie. Mijajac jakas wystawe w sklepie zerkalam na szybe wystawowa i moj chod jest taki pewny siebie tak mi sie wydaje. I nie wiem czy mam sie oduczyc tego chodzenia prosto i stawiac stopy bardzie na zewnatrz czy nic nie robic w tym kierunku. Juz pwooli glupieje.

Gość ggjgjfss
No nie wiem, kobiety to raczej stawiaja stopy prosto,a faceci na zewnatrz. A co do ciebie to moze chodzi o to ze za bardzo krecisz tylkiem? do tego masz krtkie nozki i smiesznie to wyglada?

Gość sdsdsdsdsd
No to zwroc uwage jak wiekszosc kobiet chodzi. Idac ulica mijam kobiety ktore chodza jak "kaczka" nie wiem jak to opisac, jakby na lyzwach jezdzily cos takiego. rzadko co widze kobiete ktora stawia stopy prosto.

Gość rehger
ludzie sa ogolem wredni i chamscy, nie przejmuj sie ja mam plaszcz ze skory, wyszlam w nim wieczorem (szlam na koncert) ide ide, gromada dresow -chyba jakas kurwa! ide dalej, dwaj chlopacy, jeden do drugiego: -wiesz, szkoda mi tych dziewczyn (....) kurde :(( co za mloty wiec jeszcze raz: nie przejmuj sie

Gość sdsdsdsdsd
ggjgjfss no troche krece tylkiem inaczej sie nie da jak sie idzie prosto. a dupa z tym. Ich problem. dzieki za wpisy. Pa.

Gość ggjgjfss
ale to dobrze, ze krecisz, tak powinno byc, tylko moze za mocno?

Gość sdsdsdsdsd
rehger No fakt, ludzie sa chamscy szczegolnie w Polsce ;] Ciagle im cos nie pasuje. Niech lepiej spojrza na siebie.

Gość sdsdsdsdsd
krok mam pewny siebie, stopy stawiam prostu, kolysze biodrami, krece tylkiem - tylek mam maly wiec wiesz. dupa z tym. chude nogi, eee tam, spytam sie mamy jak wroci.

Gość rehger
no :( mam plaszcz ze skory to zaraz dziwka jestem? :( co za ludzie...