Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krot

poniżyłem kobiete

Polecane posty

Gość krot

powiedzialem jej zeby usiadla nago - w samych butach na tylnym siedzeniu samochodu, podjechalem z nia pod centrum handlowe, zatrzymałem samochód i powiedziałem suko wypierdal...aj! otworzyła drzwi i wysiadła...

Gość dso0
niezle. ja moja upiłem i kazałem jej przy zapalonym świetle i rozsuniętych zasłonkach w hotelu pokazywać cycki, masturbować sie. nie wiem czy ktoś ja widział. ale mam nadzieje, że tak. sporo takich rzeczy jej wymyślałem.

Gość brunette!
jasne:D :D wierzymy w to

Tacy z was Masterzy jak z koziej d..py traba.Fantazjujcie dalej.

Gość dso0
i juz polaczkom gul lata. juz ebance krytykuja, pluja ;) wspaniala nacja. te, leo lepszy jestes ? czy tylko typowo polaczkowo krytykowac potrafisz?

Gość krot
juz sie z nia niewiduje, ale pamietam na jednym z pierwszych spotkan w kawiarni.... kilka kropelek czerwonego winka upuściłem na buta, teraz to zliz suko powiedziałem, ze smutną miną weszła pod stół..

Gość Astana
Fantazja mistrza rozpiera. :D Skończyli wcześniej lekcje.

Gość o kurcze :))))))))))))))))).
dzięki Koci :) "ze smutną miną weszła pod stół" leżę :-D :-D :-D

pytam Was, chlopaki o relacje z dziewczynami, z ktorymi powyzsze fantazje spelnialiscie, albowiem jesli bylo to jednorazowe, a potem dziewczyny Was zostawialy, to chwalic sie czym nie macie... A juz numer jaki wywinal autor topiku to sie az prosi o interwencje policji. Ja bym w kazdym razie tak zrobila. Moj blad, ze zaufalam dupkowi, ktory mnie naga zostawia pod marketem. Ale za cos takiego bym sie odwdzieczyla i to z hukiem! Wezwalabym gliny, zlozyla zeznanie i narobila dupkowi wstydu takiego, jak on mnie. To nie jest dominacja, a zabawy chlopczyka o malym fiutku. Zapewne wieksza satysfakcje seksualna odczul teraz, gdy internetowi kolesie poklepali go z uznaniem po ramieniu za jego opowiesc, niz wtedy, gdy byl z dziewczyna... Zalosne. Niby kreci nas to samo, ale....wstyd mi za Was. Psujecie nam tylko opinie.

Dla mnie to bajka :) a to o smutnej minie, to dla podkreślenia wzniosłości tej bajki :) W innym razie autor jest niezrównoważony emocjonalnie a dziewczyna po pierwszym przypadku (przemocy psychicznej bo inaczej się tego nazwać nie da) powinna trzymać się z dala od psychopaty

mnie psychiczna dominacja kreci najbardziej, ale nie w takiej wersji jak powyzej... To przyklad chamstwa, braku szacunku do osoby, ktora oddala nam sie w rece, popis skrajnej glupoty.

dso0 -> "i juz polaczkom gul lata" takiego kompletnego frajera jak ty to nic tylko pałą przez łeb prześwięcić!!! a ty niby kim jesteś? niemcem? amerykaninem? taki sam z ciebie polaczek, jak to zgrabnie określiłeś, jak i reszta rodaków.

Wiem Koci :). Ja twierdzę, że to prowo stąd mój śmiech. Jeśli to prawda, to nie sądzę, że autorem kierowała chęć dominacji a raczej chęć poniżenia partnerki(pewnie ma chłopak jakieś kompleksy). Kobieta która trafi na takiego "pseudo mastera" czy innego zakompleksionego który właśnie w taki sposób się dowartościowuje musi wiedzieć, że tacy nie zmieniają się NIGDY!!!

Gość krot
@koci pazurek spokojnie.. wziołem ja stamdąd chwile pozniej :)

Gość krot
to znaczy, niezostawiłem jej tam

Gość To wino to oczywiscie
pipetką zakraplałeś na swoje buty? Każdy porządny master ma taki przyrząd pod ręką

Gość czemu największe tłuki
usiłują być masterami? :D wziołem, stamdąd, niezostawiłem... :O nosek masz zatkany, synku?

krot a w jakim celu tak zrobiłeś? Podniecało was to? Bawiło Cię?

zadajmy jeszcze jedno pytanie: po co opisujesz na kafe wybrany fragment Twojej "dominacji"? Nic o Waszym zwiazku, o tym co Was laczy (fascynacje bdsm itp.), zero o emocjach. Widze tylko wypieta z dumy klate faceta, ktory "suke wyp....za drzwi".... Zenada...