Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbbdddaaaa

ktos zna sie na snach? wąż

Polecane posty

Gość aaabbbbdddaaaa

Snilo mi sie ze jestem wjakims lesie ze znajomymi i moim narzeczonym i uciekamy przed wezem byl duzy i szybki nagle oni uciekli w druga strone a ja w inna i ten waz za mna sie czolgal bardzo szybko... I nagle mnie ukasił w stope... bardzo boalo pamietam ten bol .. ze nic nie moglam wszystko mi bylo jedno dlugo trwalo to ukaszenie.. znajomi jak i narzeczony sie na to patrzyli CO TO MOZE ZNACZYC? CZYTALAM ZE UKASZENIE WEZA TO zazdrosc kogos z otaczajacych osob i posrod mnie sa obludni ludzie ktorzy zycza zle... czy to prawda ktos sie zna na tym??

Gość aaabbbbdddaaaa
????????????????

Gość sennik o wężu
prasymbol seksualny widzieć: ostrzeżenie przed podstępem i złośliwością kobiet ukąszenie węża: kłopoty spowodowane przebiegłością i chytrością kobiety wijący się : ostrzega przed pokusami zrzucający skórę : uporaj się z przeszłością. Zwykły wąż to zapowiedź choroby lub nieprzyjaciela; tak jak wąż zachowuje się wobec śniącego, tak też postąpi z nim choroba lub nieprzyjaciel. Kobry i żmije oznaczają pieniądz, bo mają dużo jadu, a także bogate żony, z tej samej przyczyny. Węże wodne zapowiadają to samo, co węże zwykłe, a także chorobę z wilgoci lub niebezpieczeństwo w wodzie. Dokładną interpretacje tego snu znajdziesz na ezoforum.pl Wkleiłam Ci, bo mnie ostatnio też się śnil wąż. Tylko ja nie mam tu odpowiedzi, czy też podpowiedzi do swojego snu. Bo koło mnie był jakiś wielki wąż, wiem ,że był groźny, ale jak go goniłam, złapałam i wywijałam nim żeby go gdzieś daleko rzucić . Wcale się go nie bałam, ba byłam wściekła i go goniłam :D Ale co to znaczy??

Gość Pytia 111
Dla mnie wąż w tym śnie jest symbolem fallusa. Moim zdaniem odczuwasz silny pociąg seksualny do swojego narzeczonego. Ten - jednak - ma ambiwalentne uczucia w stosunku do Ciebie, stąd ucieczka z grupą znajomych, pod wpływem których się znajduje, i pozostawienie Ciebie samą. Sen ten może też symbolizować wątpliwości, jakie Ty masz w stosunku do narzeczonego i podejrzenia, iż jest pod ich wpływem. Wąż oznacza mimo wszystko silne pożądanie, które Was łączy.

Gość szukam pomyslu na kolacje
waz= grzech