Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gagita

Cena implantu

Polecane posty

Gość nie polecam!!!!!
wlasnie musze dwa usunac!!! stan zapalny juz po 1,5 miesiaca od zalozenia. Implanty nie do uratowania trzeba usunac i przynajmniej pol roku poczekac az kosc sie wygoi. nie zdecyduje sie juz na ponowne zalozenie.

Zdesperowana Domowa Żona haha juz chyba po zebach od maja? ja nie zrozumiałam ? Pączki rób lepiej a nie cycki :) Cycki ale wymyśliłaś :) Jak lepiej protezę na jednego zęba szufladę :) ?

Gość nikt nie
ta jest 5 ścianka tylko z zewnątrz... reszta ubytek jest cały korzen a jak mnie boli przy przyłozeniu do tej dziurki tego narzedzia tz. ze jest zywy tyle dobrze ze jak usmiecham :D to nic nie widac :D

robi sie takie mikro protezki na jeden zab jak kogos nie stac na leczenie kanalowe + korone na to :(

czemu nie pojdziesz do stomatologa tego sprawdzic co i jak tego nie rozumiem :/ skoro to cię boli

Pewnie Zdesperowana bardzo ci dziękuję ale jeszcze nie robiłam . Po tym wieczornym pisaniu to pączek był pierwszym zakupem rano :)

jak protezka na jeden zab to haczyki sa do niego i kawałek tak jakby dziasla zzeby sie trzymalo ale od wewnetrznej strony nie widocznej przy usmiechu

Gość nikt nie
Wierna czyli najpierw podlecze kanałowo a pozniej zaba porcelanowego? nnnnnnn_NN ile masz lat? jakie wstawiasz implanty?

nikt nie -- idź do stomatologa tylko zapytaj u kilku o cenę , ostatnio to jakieś z kosmosu cenniki mają .

leczenie kanalowe to podstawa przy zalozeniu korony ktora nie koniecznie musi byc porcelanowa sa tez inne tancze wersje ale nie kazdy dentysta je wykonuje sa jeszce metalowe jak i akrylowe i wtedy koszt sie zmniejsza :) trzeba dobrze poszukac . A Wrocław piękny dziękuje :*

Gość nikt nie
Zonka dał CI przepis na paczki :P ;) ja bym chciał tak aby satrego zeba jakos tam spiłowali i nakleili nowego z porcelany :) bo juz takiego jedego mam na dole 5 :) ewntulanie z wkładka i zab nowy:) a plomba to chyba odpada jak prwie 60 % ubytku ja codziennie jem migdały , orzechy itp....

nikt nie-- Zdesperowana Domowa Żona to nie on tylko bardzo ładna dziewczyna możesz sam zobaczyć i pączki śliczne robi :)

Gość nikt nie
Gagita powiedz mi a jakie ceny sa takie normlane gdzie porównac? na marginesie :P Fajnie ze masz Meza :p ja szukam zony :P w sumie chyba znalzłem sparwy sa w toku... :P ;) chciałby sie juz zakochać :) miłosci potzrebuje :P :)

Gość nikt nie
to było do Wierna :P

Gość nikt nie
Gagita paczki widziałem :P fotkę widziałem :p ;)

No nie wiem czy fajnie że mam chociaż wartość mu wzrosła o 3200 :)

Gość nikt nie
draznia mnie te zeby :o chce wyleczyc tylko tego zaba :) i juz nie miec zadnych :P

Gość nikt nie
Gagita :P :D Meza Masz w cenie :p

Gość nikt nie
Gagita od kiedy piszesz na kafe? chyba troche wciga.... :o bo ja 3,5 lata :o

w sumie chyba znalzłem sparwy sa w toku -- to stąd ten remont uzębienia ? :)

nie wiem ile z 2 lata , ja tutaj dużo siedzę w ciągu dnia w pracy :) i tak sobie piszę z kilkoma osobami nawet jest miło czasami :) i śmiesznie też czasami :)

Gość nikt nie
oj tam :P zęby to mam wszytskie wyleczone i zdrowe :P są ładne ksiazkowe :P tylko ta 5 do leczenia :o co do Księżniczki to jeszcze nie wiem... :P robie ostrożne kroki :P badam teren.... :P ;) ale czekam na miłość jak na deszcz w upalne lato :P ;)

Miłość jest przereklamowana . To stereotyp . Ale możesz spróbować powodzenia :)

Gość nikt nie
ja tutaj pisze tylko doraźnie :) swego czasu wystarczająco nabroiłem :o :o zgadza sa fajni i mili ludzie :) ale nie zawsze :o :(

Gość nikt nie
Miłość jest przereklamowana :P ale w mass-mediach:P prasie, internecie telewizji gdzie liczy sie tylko szybki seks, zdrady itp.... Prawdziwa miłość istnieje :) bo ja taka będę mieć :P mam to obiecane :P