Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bialoczerwona4ever

POLSKIE PRODUKTY

Polecane posty

Gość bialoczerwona4ever

...też są dobre! Kupujmy je. Naprawde szkoda mi dobrych, upadajacych polskich firm. Co o tym myslicie? Moze znacie jakies produkty godne polecenia? PS. To prawda ze dni sprzedazy kosmetykow Ireny Eri sa policzone? ;s

Gość ZOŚKA TOŚKA
No niestety polacy wolą gówniane niemieckie produkty. Mało już zostało polskich marek nwet winiary nie są polskie.

Gość ZOŚKA TOŚKA
A co ja kupuje - jogurty -bakoma masło - manuel lub krówka masłówka sosy zupy - kucharek

Racja, DOBRE BO POLSKIE, znakomite polskie sery twarogowe z mleka polskiej krowy maliny pasącej sie na zielonych pastwiskach wśród złocistych słoneczników skąpanych w słońcu Europy centralnej.

Gość bialoczerwona4ever
okropne rzeczy slyszalam o wizirze, ze do niemiec prdukowany jest dobrej jakosci a do nas trafia jakies g*wno z fosforanami. 2 kategoria, to samo z ciuchami z new yorekera i h&m !

Gość bialoczerwona4ever
marzy mi sie kupic kiedys dobre polskie auto :DDDD

Wyśmienite polskie kosmetyki doktor Ireny Eris z polskich laboratoriów, znane i cenione na świecie.

Gość bialoczerwona4ever
nie wiedzialam ze ludwik ma kostki do zmywarek w sklepach tylko calgon i jego podroby p o r a z k a

ja nigdy nie kupuje kosmetyków w Polsce. Są bardzo kiepskiej jakości. W Paryżu np. są drogie, ale za to naprawdę niepowtarzalne. Niestety nie wszyscy mogą sobie pozwolić na paryż, ale na pewno jakieś zamienniki tańsze się znajdą.

Gość aha i achhhhhJ
Już kilka(naście)? lat temu zauważyłam, że proszek do prania kupiony w Polsce nie dopiera, natomiast identyczna marka, identyczne opakowanie kupione w Niemczech tak. Rzadko miałam okazje mieć proszek stamtąd, ale zawsze dopiera ładnie. Dają nam badziewie, dupki cholerne.

Pateczka 24 - Widać że nigdy nie kupowałaś znakomitych kosmetyków doktor Ireny Eris, znanych i cenionych na calym swiecie.