Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assialbnn

Prosze pomożcie.

Polecane posty

Gość assialbnn

Mam 19 lat i mam problem .ostatnią "normalna" @ miałam w listopadzie byłam u lekarza zlecił test ciążowy- wynik negatywny potem badania hcg pierwsze wyszły pozytywne zrobilam drugi raz dla pewnosci lecz wyszly negatycznie lekarz powiedzial ze nie jestem w ciąży . w lutym dostałam jako takiego okresu .. dziwny był no ale jakiś był. aa od tamtej pory nic.. czy któraś z was miała coś podobnego?? może to zespół policystycznych jajników? jesli tak czy to znaczy ze nie bede mogła mieć dziecka o ktorym tak strasznie marze ?? :( Ps. Wizyte u lekarza mam na jutro (05.05.11)

Gość zuza8555
dziwne, że miałaś hormony ciążowe, które najpierw były a potem zniknęły - może to wczesne poronienie? Słyszałam kiedyś, że na samym początku ciąży to się często zdarza.. Po takim czasie możesz już zrobić test z apteki i bedzie wiarygodny nawet teraz! idz i zrob!

Przez tyle miesięcy lekarz nie szukał przyczyny i nic na to nie zaradził? Ja bym zmieniła lekarza :o To może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych, ale niekoniecznie o PCO(S). A nawet jeśli to wiele kobiet, które mają PCOS zachodzi w ciążę. Ja w to mocno wierzę. 😴

Gość assialbnn
robiłam test trzy dni temu wyszedł negatywnie.. lekarza zmieniłam alee ten drugi też mi wcale nie pomaga.. miał mi dac skierowanie na usg ale dała mi gynalgin zebym sie oczysciła.. boje sie ze oni za długo z tym wszystkim zwlekaja ii jesli jest cos nie tak ze to poprostu za długo trwa.. ZUZA8555 aa co słyszałaś o tym poronieniu powiedz cos wiecej.. hcg od 16 w góre stwierdza ciąże aa moj pierwszy wynik to 17,3 po 3 dniach drugi wykazał

W sumie najbardziej zadziwia mnie to, że nie dostałaś nic na wywołanie miesiączki. Brałaś może wcześniej tabletki antykoncepcyjne?

Gość assialbnn
w grudniu dostałam luteine . zadnej antykoncepcji nigdy nie stosowalam

Gość assialbnn
dodam ze współżyje z chłopakiem bez zabezpieczenia.. uprawiamy sex przerywany.. moze jestem niepłodna skoro tak długo nam sie udaje nie zajsc w ciąże??

Gość zuza8555
"Co szósta ciąża kończy się poronieniem. Czasem dochodzi do niego tak wcześnie, że kobieta bierze pojawiające się krwawienie za spóźnioną miesiączkę." źródło: http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,79569,3191400.html