Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjyggftygfhr

zimni faceci......

Polecane posty

Gość hjyggftygfhr

witam! zastanawiam sie czy ktoras z was jest w zwiazku ta strona ktora kocha bardziej... tzn mozecie pomarzyc o spontanicznym kocham cie, nawet w odpowiedzi na wasze wyznanie... caly czas zyjecie w nadziei ze ta druga strona kocha ale nie mowi tego na glos.. czy wam tez jest ciezko bez tego typu czulosci? czy tylko ja jestem taka wymagajaca

powiem ci tak : ja byłam kiedyś w związku z kolesiem który 'dymał' laski na prawo i lewo wobec mnie na poczatku był wspaniały a kiedy się zakochałam i zaangażowałam zostawił jak dmuchaną lalę tak więc teraz nie mam do facetów zaufania i uważam że 95 % tego samczego gatunku to chamy :/

Gość hjyggftygfhr
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość hjyggftygfhr
olewam podszywy.. ja mam kochanego faceta,ale ni moge liczyc na wyrazanie uczuc z jego strony.. pow mi ze ma z tym problemy , zeby nawet czuc cos wiecej bo sie boi... ajestesy razem 2 lata!!!!!! raz sie zbliza raz oddala, co mam robic zeby nie zwariowac? tez byc zimna? dlugo tak nie wytrzymam

Gość hjyggftygfhr
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Gość hjyggftygfhr
halllloooooooo czy jest tu ktos normalny?;(

Gość camerun
haloo, słucham... kto mówi?

Gość hjyggftygfhr
czyzby nikt nie mial podobnych odczuc?

Gość Leche Wałęsa vel Bolek
Co za idiotki, same sobie wybieracie takich facetow, a potem narzekacie, ze WSZYSCY faceci sa tacy sami 🖐️. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze WSZYSTKIE kobiety sa dziwkami 🖐️