Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

f0bia

balsam na rozstępy

Polecane posty

chcę kupić sobie jakiś balsam na rozstępy, które zostały mi po ciąży, ale tyle tego jest, że nie mam pojęcia, co wybrać... może pomożecie?? co Wam pomogło?? i coś w miarę niedrogiego:)

Gość cała jaaa
ja w ciąży stosowałam balsam Palmers. raczej go nie dostaniesz w sklepie czy aptece. ja zamawiałam go na allegro (ok.25zł). naprawdę mi pomógł bo moje rozstępy które zrobiły mi się w ciąży już pod koniec były prawie niewidoczne, ale ja stosowałam go dwa razy dziennie. po ciąży zaprzestałam bo już nie miałam zbytnio czasu na sumienność

Gość ja sama nosze tez grzywke
ziaja rebuild na rozstey mi troszke pomoglo. okolo 17, 18 zl/ 150ml

Gość ja sama nosze tez grzywke
uzywalam tez serum z eveline na rozstepy ale takie srednie jest,

Gość aaapssssik
ja już duzo kremow wyprobowałam i nie bylam specjalnie zadowolona.. duzo lepsze efekty dają masaże i ćwiczenia, sama mialam serie masaży bańkami chińskimi (one sa wlasnie polecane w walce z celulitem) w spa cece i widze roznice, jeszcze troche pracy przede mna ale postep jest ;)

dzięki za rady:) wypróbuję ten z ziaji no i te bańki sobie kupie:) jak się tym masować?? mam fioletowe rozstępy i mam nadzieję że się ich chociaż wizualnie pozbędę. do wakacji da radę??

Gość madzioralalal
nie wiem czy będziesz tak umiała żeby poskutkowało... do wakacji już niedługo a pewnie tak od razu się nie nauczysz więc ja bym jednak wybrała się do profesjonalisty a sama ewentualnie coś tam w domku też ćwiczyła, podpatrzysz też coś w salonie jak to się robi itd.