Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę inaczej

Nowy chłopak nie całuje tak jak lubię...

Polecane posty

Gość chcę inaczej

Mam nowego chłopaka od jakiegoś czasu. Ja lubię całować się długo, z finezją, wkładać w to uczucie, zaangażowanie.... czuć pocałunek, smakować tę drugą osobę... uwielbiam pocałunki z językiem... długie i namiętne... a z moim chłopakiem co? tylko cmoknięcia w usta, ewentualnie poskubanie warg sobie nawzajem... i ja zaczynam się rozkręcać... a on już kończy pocałunek... zawsze po czymś takim mam straszny głód... te pocałunki w ogóle mi się nie podobają... on mi się podoba, ja jemu ponoć też... nie piszcie, że może mam nieświeży oddech, bo nie mam...czy to znaczy, że on nie umie inaczej całować? nie wiem, w jaki sposób mu dać do zrozumienia, że lubię inaczej... jak wylecę ni z gruchy ni z pietruchy, że źle całuje to zamknie się w sobie chłopaczyna i tyle będzie z całej magii, którą teraz mamy... on mało z siebie daje w tych pocałunkach... ja chciałabym nieco inaczej... jestem w nim zakochana, ale boję się, że przez to całowanie coś się popsuje... każdy z moich byłych całował lepiej... ehhh powiedzcie mi, co ja mam zrobić? powiedzieć mu jakoś? mam go uczyć jak ja lubię? ale jak? mam mu wepchnąć język do gardła? brzmię beznadziejnie, ale już mi ręce opadają...

Gość widocznie nie lubi sie
calowac z jezyczkiem. ja tez nie lubie

Gość zagubiona_w_dniu_wczorajszym
Spróbowałaś z nim jakoś o tym porozmawiać? Przez jakoś, mam na myśli poruszenie KONKRETNIE tego tematu. Nie jakieś owijanie w bawełnę, ale też nie tak na chama prosto z mostu? Sądzę, że drogą do zrozumienia, jest rozmowa. Jeśli z nim o tym nie porozmawiasz... to sytuacja dalej będzie tkwiła w takim punkcie w jakim teraz tkwi. ;)

Gość chcę inaczej
Czyli może nie lubić i tyle? I ja już nigdy nie będę się mogła całowac z językiem? No bo przecież kocham go i go nie zostawię... ojejkuu, no... a było tak idealnie...

"każdy z moich byłych całował lepiej." to wróć do któregoś z nich i nie rób scen. zapewne mieli też większe kutasy i lepiej się pierdolili, więc wkrótce czekają cię kolejne rozczarowania :classic_cool:

Gość tftdrd
heheheeheheh :D

Gość chcę inaczej
serio nie lubicie? to może ja żyję tylko w jakimś nierealnym świecie...

a tak w ogóle całowanie z języczkiem nie ma żadnego sensu, jeśli nie następuje ciąg dalszy, bo tylko się człowiek na marne podnieca 🖐️

Ale bardzo wielu miało :D Noo co fakt to fakt, jestem w takim wieku że mogę i mam to jeszcze w doopie, ale jestem raczej materiałem na wiecznego singla niż na kochasia. Trochę mam zryty łeb, taki nastoletni świr ze mnie ale żyję (jeszcze) :D

Biorę testosteron w większych ilościach niż zalecają bo na zmianę pracuję fizycznie, uczę się i ćwiczę. Zupełnie nie przypominam już18 latka. Efektem ubocznym testosteronu jest większa agresja, dobrze że przed braniem hormonów odstawiłem antydepresanty bo faktycznie mogłoby mi całkiem odyebać :D

no i popsuliście dziewczynie topik cholery jedne!

"za dwa może trzy lata będę wyglądał jak rasowy skurrwiel, a pustaki takich lubią" żeby cię tylko panowie z budowy pustakami nie obrzucili :D

Gość chcę inaczej
ja pierdzielę :D rozbawiliście mnie chociaż trochę :P

Tyle że jak na przyszłego rasowego skurrwiela zdecydowanie za dużo myślę i wypowiadam się w zbyt zawiły sposób :P Ejjj a wiecie że po testosteronie wraz z innymi odżywkami kootas rośnie? :D:D

A nie! Przypomniało mi się coś. Jeszcze jak do gima chodziłem to mi koleżanka na lekcji trochę ręką pojeździła po udzie i po karku. Całkiem fajne uczucie :D

Prawik, też jestem stosunkowo nieśmiały, ale to nie jest mój główny problem. Mój problem to bycie lekkim socjopatą, introwertykiem itd. Ty nieśmiałość pokonasz sam, ja albo zgłoszę się do psychiatry albo też będę prawikiem forever :P

Ja mam jeszcze inne lekkie opory, mianowicie mieszkam z rodzicami, musze się wyprowadzić i dopiero szukać dziewczyny. Ponad to nie po to się męczę miesiącami, niszczę wątrobę odżywkami żeby jeszcze musieć ,,zdobywać" dziewczyny :O Za niedługo, jeszcze trochę popracuję nad wyglądem to niech one się o mnie męczą :P

Nooo jedni to przyprowadzają dziewczyny do swoich domów, przedstawiają rodzicom i jest okej, ja bym tak nie mógł, nie ma szans. Prawik z Tobą to będzie jeszcze wszystko okej, ja jak się nie zmienię to nie wiadomo ile pożyję, czy pójdę siedzieć czy pokocha mnie wogóle ktoś itd :P

A wiecie co ja czułem jak się koleżanki które mi się podobały się doopczyły z jakimiś wieśniakami w zburaczonych autach?.. Albo koledzy o wieeele gorzej wyglądający ode mnie tracili prawictwo na imprezach jeden po drugim. Myślicie czego brałem antydepresanty? :D Żeby szkoły nie sfajczyc :D Teraz LO, inne towarzystwo, dystans do wszystkiego, teraz czuję że żyję :P