Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawlito

Co zrobić chyba niezadawalam żony

Polecane posty

Gość rambogini
pawlito vel lysek zamiast nad sexem pracowac zglos sie do poradni psychologicznej

Gość pawlito
No :) dziś wieczorem pokaże mojej może wypróbujemy kilka ..

jak chcesz brać udział w zaspokojeniu żony to gdy ona stymuluje łechtaczkę to ty ssij jej sutki i rozkoszuj sie tym jak ją to podnieca. Pisałem że masz uważać z nią żeby nie straciła do ciebie zaufania bo jak piszesz jest sucha a to jest zły objaw

Gość pawlito
wiem :( że to niedobry objaw ..Ale nie wiem czy chodzi o zaufanie czy o mnie po prostu ...

a tabsow nie bierze? ale ty wiesz o tym,ze zeby sex wieczorem byl dobry,to musisz juz caly dzien wykazywac zainteresowanie,adorowac itd...kobiety nie lubia jak wielmozny pan tylko w lozku nagle zauwaza,ze ma zone i chce wsadzic! dodatkowo-skoro susza,to niech uzywa zelu nawilzajacego,chociaz na czas poki sie nie przelamie. no i moze te najciekawsze pomysly zostaw na czas owulacji,niech wam troche natura pomoze

Gość Jaspisowa grota 2011
Nie zapomnij też o tym aby nie tryskać za wcześnie kiedy już tam dotrzesz........................

Gość bogini chiara
jest sucha bo nic nie czuje?do ciebie

wcale nie jest to prawdą że kobieta musi być adorowana cały dzień żeby w nocy facet mógł ją zdobyć Tak jest u młodych początkujących nierozbudzonych w pełni kobiet . Kobieta rozbudzona i potrzebująca mieć orgazm chce szybkiej gdy wstępnej kończącej sie jej orgazmem Jak pisałeś nawet ci wyjmuje w trakcie bo zaczyna to ją rozpraszać taka stymulacja bez finału.

Gość kupcie sobie wibrator
bardzo fajne urozmaicenie seksu

ja też uwielbiam orgazm łechtaczkowy, ale oczywiście w wykonaniu mojego partnera:) myślę , że Twoja partnerka powinna Ci pozwolic nauczyc Ciebie jak ją doprowadzic do orgazmu bo z tego co czytam to wydaje mi sie ze ona woli z Toba poudawac.. a pozniej sama sobie.. troche to egoistyczne...

Gość pawlito
o jakie tabsy chodzi??? nie ma aż takiej tragedi żeby żel trza było stosować ale jest dość słabo w porównaniu do 2-3 lat temu ..Zrobiłem ostatnio eksperyment puściłem erotyka w tv to wtedy odrazu się poprawiło ..pózniej weszeliśmy na kamerki na czacie przegladaliśmy ale jak trafiło na kolesia jak się mansturbował przed kamerką to odlot miała az kapało pręzyla wypinala sie ale nie mogła wzroku od monitora oderwać .Ale dla mnie to było frustrujace troche patrzyła na innego i taka jazda ..a zemną lipa

a to tez prawda...jak facet wali rowno godzine,a ty nic nie czujesz,to az nerwy biora,bo cie najprosciej w swiecie nudzi i podniecenie opada..i potem z tych nerwow juz nawet ci trudno dojsc "swoim sposobem"... ale fakt faktem ona sama nie wie czego chce i nie wie nawet jakbys mogl jej pomoc... a moze kupcie we vibe?wtedy bedzie stymulowana lechtaczka,a ty bedziesz mogl byc w srodku... ja cos tam niby czuje w srodku,ale dojsc potrafie tylko na zewnatrz.mi pomaga przerobka szczoteczki elektrycznej: http://www.rubherducky.co.uk/celebrator-pi-1277.html wtedy on jest we mnie,a ja moge szybko nadgonic i dochodzimy razem:)

Gość pawlito
Zakup wibratora też rozwazałem ostatnio

Gość bogini chiara
z toba lipa-bo jestes chamskim warcholem

Gość pawlito
haha z ta szczoteczka niezłe nie mogę :) .co tam jest na końcu zamontowane zamiast szczotki

taka gumowa koncowka-ale to ma taka moc,ze zaden wibrator nawet kolo tego nie stal-jak jestes podniecona to dochodzisz w 10 sekund.to jest nasza najlepsza i zarazem najtansza zabawka erotyczna. celebrator- change your toothbrush into a vibrator..zaplacilismy chyba 14 euro za 3 koncowki,niby jednrazowe,ale ja jednej juz uzywam chyba 2 lata gdzies pewnie na jakiejs aukcji kupisz,nie wiem czy to w PL jest

Gość Wyżyna Krakowska
Zobaczcie co o tym mówią fachowcy: http://tnijurl.com/70837a4f270e/ z całym szacunkiem...każda ma swoje doświadczenia, ale.......

ona ma orgazm łechtaczkowy i nie musi sobie palców głębiej wsadzać a ty i tak zrobisz to nieumiejętnie więc sama sobie dobrze robi

Gość pawlito
kumam :) ...A orgazm pochwowy nie istnieje czy jak ?

istnieje-na poczatku naszego zwiazku jak jeszcze wszystko buzowalo to srednio raz na 3 stosunki tez mialam,ale w miare uplywu czasu zniknal niestety :( czasem jestem blisko,ale brakuje tego malego kroczku,zeby jednak dojsc.takie zycie.w sumie jak pomyslec,to z bioligicznego punktu widzenia kobieta nie powinna dochodzic,bo po wszystkim odrzuci partnera jesli jeszcze nie skonczyl i ten nie bedzie w stanie jej zaplodnic.proste jak drut niestety

Gość pawlito
A co za tym idzie punkt G tez nie ?? A tyle jej naobiecywałem ze będziemy szukać tego punktu :)

Gość pawlito
No trochę rzeczy mi wyjaśniliście naprawdę moge teraz z innej strony spojrzeć na to ..

nie wiem,ja zadnego punktu G nie mam :o a i jeszcze-jak juz jestes w srodku,to musisz znalezc kat wchodzenia ktory sie jej podoba-moze inna pozycja,moze inny kat,moze inne ruchy, mozliwosci jest wiele,wiec dajcie sobie czas

a i jeszcze kolejne- przynajmniej po sobie widze,ze czesto niewiele zalezy ode mnie i od niego,a bardziej od mojego ciala.czesto mam ochote,on tez,a cialo detka,sucho i tyle...a czasem jestem zmeczona i nie chce mi sie,a tam fala powodziowa...najwiecej ,przynajmniej u mnie, maja do powiedzenia hormony i niestety najlepszt sex jest w okolicach owulacji

Gość ambitni ludzie
Autorze czy ty wiesz ze nie kazda kobieta ma punkt G??? jestes jakis obrzydliwy. i powiem tobie tylko tyle ze twoja zonka nie ma wogole ochoty na cibie, nie podniecasz jej dlatego nie robi sie mocno wilgotna. jesli szybko konczysz to powiem ci tylko , ze ona napewno ma kochanka. wogole masie jakies komiczne zycie seksualne i mysle ze to prow a ty sobie konia walisz piszac i czytajac tu i tyle :-O jedzie od ciebie na 100 km zbokiem..idt zwal konia i daj nam spoko.

Gość matacz ,,,..,,,,
masz kobiete ktora jest uzalezniona od doznan pochodzacych od onanizowania sie !!! przyzwyczaiła sie do tych bodzców i inne jej nie pasują , jesrs potrzebny jej do podniecenia , a dalsze dzialania pozostawia sobie - tyle !

Gość Są terore że nie ma
punktu G, ale wg. tych gdzie jest, to on jest w środku nie na zewnątrz.

Gość ambitni ludzie
gdyby miala punkt G to by cie dawno porzucila czlowieku, bo takie kobiety potrzebuja penisa lub paluszki aby dojsc.Dla mnie orgazm lechtaczkowy to jest zupelnie niepotrzebny i nie za bardzo przepadam, bo to nie jest do porownania z orgazmem pochwowym. Orgazmu lechtaczki nie musze miec a orgazm pochwowy MUSZE. I to nie prawda,ze kobieta ktora dochodzi przed partnerem odrzuca go..ja po 1 orgazmie pochwowym mam ochote na wiecej i po 4 jestem zaspokojona..a wiec..jestes ciamajda w lozku i tyle..nie masz pojecia o niczym.