Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I.N.C

Chciałąbym mieć 2 dziecko, ale...

Polecane posty

Gość jesteś jeszcze bardzo
niedojrzała jeżeli pomimo świadomości ,ze partner Cie zdradza chcesz mieć z nim dziecko:O

Gość 222222
kobieto pomyśl o twoim "mężu" celowo piszę w cudzysłowie bo skoro on tak się zachowuje to nie zasługuje na miano męża... i takie coś ma być ojcem twojego dziecka??? jak w ogóle chciałabyś się z nim kochać bo ja sobie nie wyobrażam uprawiać seks w takiej sytuacji :O myślę że ta myśl powinna obrzydzić ci dalszą chęć prokreacji...

Gość I.N.C
Następna osoba nie czytająca ze zrozumieniem. Czuję potrzebę macierzyństwa, nie napisałam że z mężem, że muszę koniecznie zrobić sobie dziecko, tylko że właśnie próbuję nad tym zapanować...

Gość 222222
no to z kim chcesz je zrobić???

Gość I.N.C
Może, albo nie, nie może, na pewno to było głupie, ale mu wybaczyłam, obiecał, że się poprawi itd, no i szczerze mówiąc było lepiej, zaczęłam nawet myśleć, że się zmienił. 22 kwietna wysłał ostatnią wiadomość do pewnej dziewczyny i do tej pory jest cisza, ale nie mam pewności, że się z nią nie kontaktuje...

Gość jhgg
Kobieto ty zamiast patrzeć jak tu się rozmnożyć, pomyśl CHOC JEDEN RAZ o dziecku które już masz i NA PEWNO nie zasługuje ani na takiego ojca ani na taką matkę która nie umie zapewnić mu normalnej rodziny. Ciebie obchodzi tylko TY sama i NIKT inny. Kolejne dziecko i co? Znów pójdzie w odstawkę bo znów będziesz chciała się zapłodnić? Najpierw to ty uporządkuj życie które już masz, skoro męża nie kochasz a on cię zdradza i ty z chęcią go też zdradzasz to się rozstańcie. A nie każecie biednemu dziecku patrzeć na wasze wymysły..Czas DOJRZEĆ!

Gość I.N.C
Jeszcze raz to napiszę, czuję to pragnienie dzień w dzień, mam łzy w oczach kiedy pomyślę, że nie mogę, ale walczę z tym i nie chcę robić sobie dziecka bo tak... tylko że są momenty, kiedy to jest silniejsze i boje się że właśnie w takim momencie ulegnę.

Gość I.N.C
Nie zdradzam męża, kocham go i usiłuję ratować cokolwiek z tego związku. Dziecko ma wszystko czego potrzebuje, nie jest zaniedbane, więc o co Ci chodzi?

Gość o kuźwa nie wierzę!
To idź do lekarza, nie wiem, psychiatry, bo moim zdaniem to masz coś z głową.

Gość hgtytuyguy
Twoje małżeństwo istnieje jedynie na papierze a ty jeszcze głupie pytania zadajesz... Zajmij się dzieckiem które i tak jest pokrzywdzone mają patologicznych rodziców, matka rozpłodówka i ojciec kurwiarz.

Gość I.N.C
Mam coś z głową bo czuję instynkt macierzyński? Czy dlatego, że próbuję go stłumić? Łatwo ocenić i od razu skreślić kogoś...

Gość I.N.C
Rozpłodówka, taaaa, bo mam 5 dzieci i myślę o 6tym :/

Gość hgtytuyguy
To idź się puść i po problemie, czego tu stękasz? Nie ty pierwsza i nie ostatnia co myśli cipą.

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
Ej uspokójcie się, dziewczyna pisze bo ma problem, a Wy po niej jedziecie. Chyba jesteście jakieś niedowartościowane i sfrustrowane, zresztą widać po poziomie wypowiedzi :O

Gość 222222
ty "usiłujesz ratować coś z tego związku"? a mąż????? zrozum kobieto po co chcesz unieszczęśliwiać kolejne dziecko powołując je na świat jak wam się związek rozpada...

Gość I.N.C
Tak, racja, zrobiłam głupio szukając porady JAK NIE PORADZIĆ SOBIE Z INSTYNKTEM MACIERZYŃSKIM u osób (nie wszystkich) które nie potrafią przeczytać dwóch zdań ze zrozumieniem. Ja podobno myślę cipą, chcąc zdusić instynkt macierzyński w sobie, a wy czym myślicie, skoro zdania dla was są za trudne do zrozumienia? Tylko nieliczni zrozumieli problem. Reszcie gratuluje. Oskarżacie mnie o nie myślenie, a same gdzieś w liceum zostawiłyście czytanie ze zrozumieniem.

Gość hgtytuyguy
Jedyną niedowartściowaną i z problemami osoba jest autokra która zamierza sobie buchnąć dzieciaka z kochankiem, ewentulnie z mężem który na boku rżnie inną babę bo ona ma taki kaprys.

Gość I.N.C
"po co chcesz unieszczęśliwiać kolejne dziecko powołując je na świat" Walczę z pragnieniem, żeby właśnie tego dziecka nie powołać...

Gość bo tak i już
Kurna ludzie ona nie pisze - czym dam sobie rade z drugim dzieckiem tylko, - jak przestać o tym mysleć. Widzicie różnice czy to Was totalnie nie obchodzi bo tylko chcecie komuś naubliżać ? Autorko,może znajdz sobie jakieś dodatkowe zajęcie, takie które pochłania troche czasu, które cię pasjonuje i ciąża była by przeszkodą do jego wykonywania. może jakaś praca ? Poza tym zainwestuj w Twojego malucha, to jest wasza chwila i czas który teraz możesz mu poświęcić nie wróci gdy będzie kiedyś drugie dziecko :) Wyznacz sobie cele po których realizacja Twoich pragnień bedzie dużo łatwiejsza np samodzielne mieszkanie ? Jeśli masz też problemy z mężem to poświęć też uwage na sprowadzenie waszego związku do normalnośći.

Gość I.N.C
hgtytuyguy "Jedyną niedowartściowaną i z problemami osoba jest autokra która zamierza sobie buchnąć dzieciaka z kochankiem, ewentulnie z mężem który na boku rżnie inną babę bo ona ma taki kaprys. " 1. Nie mam kochanka 2. Nie chcę sobie buchnąć dzieciaka 3. Nie rżnie żadnej baby, ale fakt, jest nieuczciwy

Gość 222222
no to pomyśl sobie że będzie nieszczęśliwe w takim związku jak wy macie teraz... jak byś się czuła jak by tata zdradzał mamę, umawiał się czy pisał z jakimiś dupami???

Gość hgtytuyguy
Oczywiście, mąż jest ci wierny :D

Gość anooo
Z tym unieszczęśliwieniem, to nie ma co prorokować, bo willa od tak dziecku szczęścia też nie daje...jest wiele szczęśliwych rodzinek w małych mieszkankach...

Gość I.N.C
bo tak i już Dziękuję Ci za normalną odpowiedź i w pełni związaną z tematem :) Mam taką pasję, ale ciąża nie byłaby żadnym problemem... Staram się zapełnic sobie tym czas, ale niestety, najczęściej w nocy nachodzą mnie te myśli o dziecku. Zajmuje się fotografią, a pracy szukam na weekendy, niestety wciąż nic nie znalazłam...

Gość hgtytuyguy
Do niej to niestety nie dociera, już ma gdzieś upatrzonego buhaja rozpłodowego i przylazła tu z nadzieją, że ktoś ją poprze, a tu niespodzianka ;)

Gość bukaaa
Dziwisz się, że cię nie rozumiemy. Ludzie to nie zwierzęta, dla których najwazniejsze jest przetrwanie gatunku. Tymczasem boisz się, ze popęd do rozmnarzania przeważy u ciebie nad zdrowym rozsądkiem. Czy to jest normalne, ze dorosła kobieta, matka i zona nie potrafi zapanowac nad popędami? Może masz za mało w życiu zajęć (nie mówię o zajęciach domowych), pasji, zainteresowań? Jeżeli nie docieraja do ciebie logiczne agumenty, to zajmij się czymś, co zajmie twoje myśli i czas. Nie wiem, nurkuj, ucz się hiszpańskiego, czytaj książki podróżnicze. I tłumacz sobie codziennie, ze nie masz warunków na kolejne dziecko. Może w końcu dotrze.

Gość o kuźwa nie wierzę!
Ok w takim razie mam taką radę dla Ciebie - jak nie myśleć: idź do pracy, zajmij się czymś i wyjdź do ludzi. Widocznie siedzenie z dzieciakiem rzuciło ci się na mózg, albo jesteś zbyt leniwa i szukasz wymówki żeby nie szukać pracy. Jak pójdziesz do pracy i będziesz z niej wracać wypompowana, to od razu ci się odechce dodatkowych obowiązków związanych z nowym dzidziusiem.

Gość bukaaa
*rozmnażania

Gość I.N.C
Szukam pracy, ale mogę sobie pozwolić tylko na pracę na weekendy, a takiej w mojej okolicy zwyczajnie nie ma. Ale nic to, szukam dalej. Mimo wszystko dziękuję i idę stąd, bo już mi się nie chce czytać komentarzy o tym, jak to się chcę tylko rozmnażać i nie myślę o niczym innym. Dziękuję, do widzenia.