Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonoookaaaaa

Masakryczne włoooosy pomocy !! :(( Żółtooo rude ;(

Polecane posty

Gość Zielonoookaaaaa

Witam byłam dzisiaj u fryzjera Najbardziej znanego w częstochowie:) z Miałam włosy do ramion jasny brąz i ustaliłam ze chce pasemka blond na to dużo . Pytałam sie 130 x czy nie będą żółte a ona że nie nie , ale proponuje mi rozjasnienie calego porostu :) No mówie zaufam jej ... Mam okropne RUDO BLOND WŁOSY :( Jestem załamana . w Sobote mam weslee siostry nie wiem co ja zrobie chce mi się płakać włosy są suche od czubka białe później żółte i gdzie niegdzie plamy rudde !!!!! Masakryczne ... Zadzwoniłam do kolejnego salonu teraz ale powiedziała ze musze odczekac jakis czas i wtedy cos podziałamy ... jestem załamana !! ;(;( Co zniweluje te rudości ?! i wyrówna kolor Pomocy Kochane;(

Gość Zielonoookaaaaa
Mój Mąż sie smieje że jako pierwsza klientka o godz 8;00 i moze fryzjer był zaspany . ;(

Gość Lijjjjjka
Mam blond wlosy , rozjasniłam je bo chciałam miec cos jasniejsze , niestety ... jak je rozjasniłam zrobiły sie pomaranczowe :O:O:O. co zrobić?

Gość Bachamma
hm... nie zostalo Ci nic innego jak zafarbowac na jakis braz te swoje wlosy bo rozjasniajac je jeszcze raz calkowicie je zniszczysz a brazy maja to do siebie ze nie niszcza wlosow tak jak rozjasniacze blond