Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziulina

Czy wypada jako chrzestna na komunie ubiór doradzcie

Polecane posty

Jasna sukienka z delikatny waskim czarnym paskiem pod biustem i czarny zakiecik, sukienke kupilam w nietypowym bezowym kolorze wpadajacym w roz pod swiatlo i ciezko mi dobrac do tego jasny zakiet, moze byc czarny rozpięty?

Gość nie taka mało
Prezydent Bronisław Komorowski w swoim zeznaniu podatkowym za 2010 rok zadeklarował, że zarobił blisko 300 tysięcy złotych. W rozliczeniu wyszło również, że prezydent ma otrzymać zwrot podatku w wysokości blisko 15 tysięcy złotych

pewnie że może być , tylko nie ubierz się za bardzo czarno, bo nie ma nic gorszego niż ubrać się na czarno do komunii, jak sie nie ma żałoby

Gość kdqajfwa
Jak będzie dalej taka pogoda, to zapniesz się pod szyję i jeszcze kurtkę ubierzesz. ;) Moim zdaniem jak najbardziej. ja tez planuje czarny żakiet, a sukienkę (jeszcze nie kupiłam) będę mieć raczej w kolorach wiśnia, ciemna zieleń, granat, bo w pastelowych fatalnie wyglądam.

Bolerko chcialam jasne, ale ciezko mi dobrac a nie chce kupic czegosc co mi sie nie przyda. Ps do tej sukienki sa szeleczki i je ubieram bo glupio tak z golymi ramionami, ale i tak chyba zostane w zakiecie cala impreze.

Ps czy mozna ubrac do kosciola buty nie pasujace do sukienki ale pasujace do plaszcza a potem przebrac?

Sukienka śliczna! :) Czarny żakiet pasuje jak najbardziej

Wydawała mi sie prosta skromna i z klasa no i ta cena 65 zl :D dziekuje :) bo mama mi truje, ze nie wypada

Takze polece dzisiaj do h&m moze cos znajde na promocji fajnego :) dzieki za opinie :)

Gość kdqajfwa
Myśle, że nikt się nie będzie przyglądał twoim butom. :) Lepiej ubierz wygodne, bo może się okazać, że będziesz stała. Pamiętam, że jak byłam u kuzynki, to nawet się do kościoła nie zmieściłam. Najgorzej było, jak pod koniec znienacka lunęło. :D

tez mi sie wydaje, tam uwaga jest na dzieciach i na pogodzie skupiona :P zapne plaszcz buty do plaszcza ubiore a potem przebiore na obiad.

Gość pewnie ze wypada super
sukienka na bank cos fajnego dobierzesz szczegolnie w h&m tam jest duzo zakietow sa tez jasne wez sobie szelke ze soba i dobierz kolor :) moze sie uda a jak nie to czarny zakiet ok jak najbardziej

Gość sliczna ta sukienka jest
w swojej prostocie! to ASOS?