Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micra istota

Stawiam diagnozy

Polecane posty

Gość micra istota

j.w.

Ratowniczko, tylko zapytalem autora, bo jesli nie wie to moze komus krzywde zrobic diagnozujac na forum :)

rm_i Malutka________ witam...juz aktywne kobietki ?

hej slonko Inesko moja :* Malutka w szpileczkach hej:) chyba sie nie znamy ale i tak /buziol i 🌻 plum..i tak pewnie za godzine autor bedxie mial setki malolat z pytaniem czy to ciaza,bo byzkalam sie w gumce ,biore tabl ale on na sekunde zdjal...itd:D hehe

Gość micra istota
może zbiorowo, bo pojedynczo trochę za dużo pracy. Co jakiś czas tu zaglądam od mniej więcej 8 lat i stwierdzam, ze to forum trawi gangrena. Choroba cywilizacyjna. Objawy: chamstwo, wulgarność, wirtualna pewność siebie ekshibicjonizm(wszystko, co się kupił co się ma należy pokazać na zdjęciu i zapytać o opinię) nihilizm konformizm potrzeba akceptacji( jeśli pisze się pod pewnym nickiem i przestaje ise byc lubianym, wystarczy zmienić nick i zaczynamy budować swój wizerunek,osobowosc od nowa)

To bardzo ciekawe, a nie przyszlo Ci autorze do glowy ze sa ludzie na tym forum chcacy poprostu porozmawiac?

rm_______zobaczyl to mof facet i sie wsciekl jak diabli, mowi ,ze chyba mnie powalilo wdawac sie w dyskusje z pryszczami i malolatami...za chwile wstawie inne z imprezki :( i sie zacznie.. jak tam Gwiazdeczki minol wczorajszy wieczorek ?

Gość micra istota
plum. A o czym wy rozmawiacie?bo jakoś trudno się tu dopatrzeć konkretnej rozmowy.

Plum...wg niektorych tu siedza sami: degeneraci,bezrobotni,bezdzietni,alkoholicy...ciekawe ze znam tu pare osob co do ktorych ani jeden z tych opisow nie pasuje..no ale coz. sa i tacy co wiedza lepiej :D

Gość micra istota
Nie podano ani jednej tego typu generalizacji:bezdzietny, bezrobotny. To był ogół cech a nie kontekstów życiowych

micra istota no widzisz..jakie to trudne znalezc sens tam gdzie pozornie go nie widac:D??:D Inesko moj wieczor...bez sensu zeby to tu opisywac... hehe no to ladnie jak to Twoj zobaczyl hihihi i dowiedzial sie ze jestes platny morderca kotow a on sam ma ksywe maz wilkolak- pedal:D:D:D ja nawet nie chce wiedziec co on sobie o mnie pomyslal czytajac historie o swojej rzekomej hodowli wilkow azjatyckich:Dhahahaha jak tam przyjade do Was to na dzien dobry wreczy mi kilka wizytowek dobrych psychiatrów:D

a ty konkretnej rozmowy chcesz? wiekszosc napisze: nie na tym forum, ale ja sie nie zgadzam, nie raz zdarzylo mi sie tu ciekawie porozmawiac. .

Gość micra istota
plum. Miło by było. Ale szkoda mojego czasu. Suma sumarum nie przyszłam tu po to, zeby wam coś udowadniać. Rzuciłam luźną tezę, pewne wirtualne postaci mogą mieć odmienne zdanie.

Gość micra istota
Jedno jest pewne;na przestrzeni lat wiele się tu zmieniło.

Wszyscysmy tu wirtualni, ale kazdy z nas ma sumienie ktore slucha lub nie. jesli ktos wpada na forum i leci w ciula, to jego rzecz, ale sa tez ludzie chcacy poprostu pogadac, opowiedziec co slychac czy poczytac co slychac u kogos, ot co.

ee no moze i sie zmienilo..moze i na gorsze..ale i tak mam tu wianuszek normalnych(no dobra..wzglednie normalnych:P:P hihihi) osob z ktorymi na prawde da sie pogaworzyc ,mimo ze czasami te nasze nocne gaworzenie wyglada jak rodem ze swietlicy psychiatryka to i tak ich uwielbiam:********