Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewqwlkjhgfdsamnbvcx

W czym pierzecie?

Polecane posty

Banalne pytanie, tak wiem. Chodzi mi o środki piorące- jakich firm używacie? Ja osobiście piorę w perwollu ale nie polecam, plamy się nie odpierają do końca, a czarne wcale nie pozostaje czarne, zapach też się długo nie utrzymuje. :/ Chciałabym zamienić perwoll tylko nie wiem na co? W czym pierzecie że Wasze ciuchy na długo pozostają świeże i pachnące?? Pozdrawiam.

Gość w pralce :)
:) A co do środków - do kolorów używam niemieckiego persila, kiedyś w tabletkach, ale ostatnio nie mogę nigdzie dostać, więc kupuję jakiś taki niby skoncentrowany w małych torbach, starcza na długo bo mniej się sypie. Do białego używam ariel w tabletkach, kiedyś niemieckiego, a teraz jakiegoś innego, ale jest ok. Płuczę w niebieskim softlanie, ale trzeba uważać, żeby nie wlać za dużo, bo wtedy jest jakiś taki zapach nieszczególny.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjuhu1234574
w persilu proszku i do tego płyn do płukania lenor, do czarnbych ubrać używam płynu, bo proszek robi zacieki

wiem, ze źle zadałam pytanie. Powinno być Jakich środków używacie do prania, a nie w czym pierzecie, sorki, i dzięki za odpowiedzi

Gość dość wyraźna
piore w perwollu używam płynu do kolorów, białego i czarnego z tej firmy do plam vanish płyn do płukania silan

up

piore w arielu lub persilu,vanish jak mam jakies okropne plamy..plyn do plukania:zolty albo czarny lenor,silan .Kiedys kupowalam E bo uwielbialam jego zapach...