Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfielajd

nie zdalam matematyki

Polecane posty

Gość jfielajd

jestem załamana...

Gość malavva
ja chyba tez ;(

Gość jfielajd
taka dali,ze brak mi sił ;| próbne jakos zdawałam a ta... czekam na te wyniki :|

Gość ingaggdgd
ja także nie zdałam ;( zabrakło mi ledwo 2 pkt....

nie zalamujcie sie! ja jestem rocznik 89, wiec nie mialam jeszcze matmy ale zaluje ze nie zdecydowalam sie poprawic wynikow matury ktore nie byly rewelacyjne, takie w sumie srednie i tak dopiero teraz ide na studia, a wy macie rok a to aby douczyc sie, cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc

Gość bebiknaa
wy gadacie o wynikach z matury ?

Gość TaSamaCoZawsze
Nie wiem, jak można nie zdać podstawowej matematyki na maturze. Przecież to jest sama podstawa i każdy kto poświęciłby chociaż trochę czasu na powtórzenie materiału - na pewno by zdał ; ) Ja zdawałam matematykę jeszcze starym systemem, jako dodatakowy przedmiot, to dopiero było trudne ; )

juz zaczyna sie zlot madral, ze niby dlaczego ktos nie zdal po prostu nie zdal i tyle ja mieszkalam z nauczycielka matematyki, mloda dziewczyna 28lat mowi ze na tej podstawowej maturze mozna sie wylowyc, mozna byc za pewnym, ze o jakie proste i bez zastanowienia robic a to blad i duzo osob pewnie obleje pamietajcie to nie koniec swiata

Gość hdfdszfsdfgf
Jak jeden przedmiot to uczcie się na poprawkę w sierpniu. Może zdążycie.

Gość ekriii
ta ale pocieszenie rok w plecy, nie martwcie jak też pewnie nie zdam za rok 😭 matura 2012's coming upp:D cóż za rocznik, będzie niezwykły :classic_cool: ale już postanowiłam, że jak nie zdam to pierdole to i wyjeżdżam za granicę do pracy i doszkalałam sobie 2 język obcy, nie będę siedzieć na dupie i nic nie robić, i nie w TYM domu, bo chyba nerwicy dostanę(o ile już jej nie mam):o:o

Gość No to nie mozesz
To tylko matura, nie koniec świata! Glowa do góry i zabierajcie sie do nauki na poprawkę

Gość bebiknaa
wy już macie wyniki matur ? ja mam dopiero 30 czerwca ! z jakiego województwa jesteście ?

Gość bebiknaa
up