Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

będzie mi pasować taka czerwień?

Polecane posty

dzisiaj coś mnie naszło i kupiłam błyszczyk w kolorze czerwieni i nie wiem czy mi będzie pasować ... i właśnie jak się pomalować do czerwonych ust?? w sensie jak podkreślić oczy? jakie cienie? czy brązer będzie się nadawał na policzki? http://www.voila.pl/349/a6ewv/?1

Gość spairdalaj
chwalasko

Gość samotnyyon
jeniffer-ocenilabys mnie na gg?

Gość jsdhiwdhwsdksjaxsd
a czy podpaski dla ciebie beda wygoden tez nas bedziesz pytac, albo czy ten papier nie podrazni mojej dupy? spadaj kretynko

to nie jest chwalenie pytam kobiet bo nie kzzdy makijaż pasuje do czerwonej szminki i nie do każdego typu urody pasuje czerwona szminka.

Gość gtresagt
Czerwona szminka wtedy cienie moim zdaniem mega delikatne beze popiele itd albo tylko podkreslone oczy tuszem i olowiek badz eyelinerem. Brozner zawsze pasuje jak sie umie ladnie buzie wykonturowac

To zależy od makijażu, chociaż do Tego typu urody nie wiem, czy pasuje. Pomaluj się i sprawdź w lustrze. Ja bym na oczy mocną kreskę nałożyła, dużoooo tuszu i nie wykorzystałabym brązera.

Gość tres bien
jesteś brunetką, więc wybacz,ale jeśli kupiłaś płaszcz w takim kolorze, co błyszczyk na zdjęciu czyli jasna czerwień to to do ciebie nie pasuje. To kolor dla blondynek o jasnej skórze. Tobie pasuje czerwień wina, wiśnia itp.

Gość kobieto nie będize pasować
do twoich spoconych pach, usuń to zdjęcie, nie kompromituj się tymi mokrymi plamami

jenni......Dior ma intensywne kolory, moze lepiej cos mniej ostego, te roze sa bardzo ladne jesli jestes opalona..

w razie czego mam pomadkę w kolorze wiśni i jak nałoże ten błyszczyk wyjdzie mi efekt krwistych ust więc myślę że nie będzie najgorzej :)ale dziękuję za rady