Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artystaa12

Ogolic czy zostawic? Przygarbiony malec..

Polecane posty

:/ Rany... Dodawanie na portalach ogólnodostępnych zdjęć swojego fiuta jest dla mnie żenujące :/ ogarnij się człowieku!!!!!! .....

Gość ten zwód mnei rozwala
sami imbecyle zwodzony to może być most a nie penis WZWÓD debilu !!!! WE WZWODZIE.... no ale ty nie wiesz to nie miewasz wzwodów ale zwody żadna to z Tobą zabawa w podchody skoro zamiast wzwodów miewasz ZWODY ;-)

Gość nie musisz golic ale
przynajmniej przytnij te kłaki na krotko, bo oblesnie to wyglada :o

ale kudły :O A-129 MANGUSTA Dodawanie na portalach ogólnodostępnych zdjęć swojego fiuta jest dla mnie żenujące :/ ogarnij się człowieku!!!!!! taka moda :D

Gość Mikusia89100
albo ogol na zero patrzec nie mozna a zeby sie wyprostowal to wez patyczek od loda przyloz i obwiaz go razem ze swoim malym i jakos sie rozprostuje;)

Artysto - palstyku wrzucaj dla bab więcej fotek tej dżungli :D widać już pierwsze chętne jak np. ta Mangusta czy jak jej tam :P

Gość hmm.........
o ja pierdole... wyobrażam sobie, że jak walisz konia to taki odgłos jakby ktoś biegał z workiem tych papierowych farfocli po przepuszczeniu 4 ryz papieru przez niszczarkę.... szszsz szszsz szszsz szszsz

Doszłam do wnisoku, że schudnę trochę, nie jem już dziś obiadu. Dzięki za wrzucenie foty, zapodaj ją na DIETACH - zrobisz przysługę puszystym. Oblecha :/

Mangusta siedzisz na forum erotycznym i brzydzi się foto dorodnego kutasa ? :D

tak mi się właśnie wydawało że nie pasujesz do towarzystwa :)

Mam tylko małe ale ... Mangusta - on przecież nie wrzucił tego futa tak, ze otwierasz temat i dostajesz nim po oczach, opisał go i dołączył linka - kliknęłaś w niego i spodziewałaś się czego? Łąki z kwiatami, czy może szwajcarskich krów na górskiej polanie?

Gość hmm.........
malo tego, na kafe jest coś popieprzone w kodzie i przy niektórych linkach dzieli je spacją, więc pewnie musiała skopiować do adresu przeglądarki, ręcznie wyciąć spację i dopiero wejść na stronkę ;D LOL :D równie żałosne co wklejanie pały na net :D

Hahaha Masz mnie kurde! :D Sądzę po niektórych tematach tu zakładanych że średnia wieku poniżej 18 tu bryluje :D

chłopaczek widać może ma 18 lat,ja mam dwa razy tyle, ale chodzi o sam fakt krytyki czegoś co sama z pełną świadomością obejrzałaś

nie przyszło Ci do głowy że są to prowokacje ? co wy na tym ogólnym tak uwstecznieni jesteście ? wiem że nigdy tam poziom intelektualny nie był wysoki ale teraz to masakra :(

Fischer- Czy ja napisałam że obejrzałam i kliknęłąm na ten link? Napisał sam że to zdjęcie penisa :P :P :P :P JUKEN- nie znam jeszcze poziomu, ani ogólnego ani erotycznego działu. Profil mam założony od rana, po dwutygodniowym przyglądaniu się z ukrcia ekscesom na Kafe. Nie wyrobiłam jeszcze poziomu - sorry :D

Mangusta pisze: "Doszłam do wnisoku, że schudnę trochę, nie jem już dziś obiadu. Dzięki za wrzucenie foty, zapodaj ją na DIETACH - zrobisz przysługę puszystym. Oblecha :/" Do takich wniosków doszłaś dzięki temu, ze nie otworzyłaś nawet linka?? Przestań ściemniać ...

a to przepraszam :O wycofuje to co nastukałem :( nie zrażaj się do kaffe i nie zwracaj uwagi na takie trolle jak ja :classic_cool:🖐️

FISCHER- sciemnianie mam we krwi. JUKEN- nie zrażam się, żyje się na tym świecie już jakiś czas :)

Mangusta - po fotach nie dał bym Ci więcej niż 22 lata a poza tym krótkie włosy u kobiet są ((([cool[)))

Niestety ale w lipcu stuknie 26 :) A co do krótkich włosów, to przerabiałam już wszystkie długości i wszystkie kolory ( oprócz blondu:P).

to moja subiektywna opinia :P lubię włosy max do ramion i się tego nie wstydzę 😭 to jesteś dzieciak :classic_cool: rok młodsza od mnie :D

Ja poszedłem za takimi radami jakie daje żelazna... i pewna osoba bardzo doceniła nowy "image" mojego przyrodzenia ;)