Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarka999

dobra darmowa wróżka

Polecane posty

Gość ta wrozba to jedna wielka
sciema. Wyslalam prosbe o pierwsza darmowa wrozbe - po paru dniach otrzymalam. Oczywiscie wszystko w moim zyciu mialo byc super, szczescie w milosci, wygrana w lotto itd. I wszystko to mialo sie wydarzyc za miesiac. Maz rowniez zglosil sie po wrozbe i... otrzymal identyczna odpowiedz jak ja. Jedynie czesc opisujaca jego i moja osobe (wg horoskopu) byla inna, ale to pare linijek. Reszta slowo w slowo taka sama. Maja standardowe odpowiedzi i do wszystkich wysylaja, a naiwni pozniej placa kase za kolejne "wrozby". Obecnie co kilka dni dostaje kolejne maile z przepowiedniami jaka to czeka mnie swietlana przyszlosc (maz takie same). Szkoda czasu na ta cala Tare.

Gość uhio
ale z tego sie mozna wypisać, ja to mialam przez ok miesiac - tak dla sprawdzenia co to wogóle jest - a potem jak juz ok 10 maili o podobnej tresci przychodzilo a kazdy z prosbą o wpłatę, to się wypisałm z listy mailingowej i mam spokój

Gość ta wrozba to jedna wielka
uhio - wiem, ze sie mozna wypisac i wlasnie ten post przypomnial mi, ze mialam to zrobic. Napisalam to wszystko, aby zaoszczedzic ludziom czasu - nie ma sensu sie do tej "wrozki" zglaszac.

Gość gość
Z ostatnich kilku wróżek/ wróżbitów z których zdecydowałam się skorzystać najbardziej przypadł mi do gustu Paulus ( ma stronę http://wrozbitapaulus.pl) zamówiłam u niego wróżbę, dostałam jasną i wyczerpująca odpowiedź, i co najistotniejsze wróżba sprawdziła się.