Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana91

Szukam rozmowy

Polecane posty

Jestem załamana.W lutym 2010 roku zaczęło się wszystko .Pierwsze włoski na piersiach niby nic a jednak z czasem jest coraz gorzej teraz tych włosków jest mnóstwo na piersiach , między piersiami , na brzuchu , na plecach , ramionach no i na twarzy też trochę jest.Jestem załamana Czuję się okropnie z tym i mi wstyd że tak jest .Jestem młodą kobietą a przez to wszystko czuję się koszmarnie .Nie byłam u lekarza bo się boję.Z tego co czytałam to młodych kobiet coraz częściej to spotyka .

wiesz co wydaje mi sie zze z tym trzeba poprostu zyc bo wyleczyc sie nie da duzo kobiet zaczelo brac jakies tam leki a po jakims czasie owlosienie wrocilo i to z podwojona sila

to wez depilator do reki a te male wloski na ciele mozna wybielic wiesz?

moze najpierw sie wybierz do lekarza, zrob badania, a potems ie zalamuj !

zbadaj sobie hormony może uda się znaleźć przyczynę. a bierzesz może jakieś tabletki?

Tylko takie leczenie może potrwać lata i co przez te wszystkie lata będę sama .Co z tego że kocham i ktoś kocha mnie skoro on nie wie jeszcze o tym :( Jak się dowie to mnie zostawi I będę dopiero wtedy bardzo załamana :(

wiesz co przyjzyj sie swoim kolezankom albo kobietom w autobusie zobaczysz ze tez maja wloski na twarzy np a kobiety ktore sa idealnie gladkie to jest naprawde rzadkosc

no wlasnie wiec moze wyolbrzymiasz swoj problem hmm??

co za debilizm... nie idzie do lekarza bo sie boi, wie, ze nie da sie tego wyleczyc raz na zawsze, nie potrafi sie z tym pogodzic, wie ze leczenie trwa lata WTF ?? :-O

Nie wyolbrzymiam nic a zresztą nie mogę iść do lekarza bo mnie na to nie stać Teraz się śmiejcie :(

chciałam raz się choćby w necie wygadać ale to był głupi pomysł bo jak zwykle znajdzie się ktoś kto musi mi dokopać

nei przejmuj sie oni maja jeszcze gorsze problemy od ciebie i dlatego wyzywaja sie na tobie bo chca sie poczuc lepsi

Dziękuję tym co chcieli porozmawiać i porozmawiali ze mną normalnie bez wyzwisk Staram się żyć z tym normalnie ale prawdę mówiąc nie da się tak na prawdę żyć normalnie.

Gość michalinaowocolina
cześć, to rzeczywiscie nie najlepiej masz, ja tez jestem zła i smutna jednoczesnie, zadzwonili nam dzisiaj z biura ze jedziemy jutro do pracy ja sie naszykowalam a ona mi 30min temu zadzwonila ze jednak wyjazd odwołany

oj dobra a ja czekalam na tel z pracy czy mnie przyjeli i nie zadzwonili i co??

Gość michalinaowocolina
i takie dupsko czarne masz jak u nas, ludzie leca w kulki

U każdej kobiety jest troszkę włosków na ciele , wiec nie ma czym się przejmować. No przecież całkowicie naturalne u ludzików. Jeśli Ci to przeszkadza to tak jak piszą idź do dermatologa lub spytaj w aptece, na pewno coś doradzą.