Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyl ek

powiedziałam wczoraj chłopakowi... co myślisz?

Polecane posty

Gość motyl ek

jestem z nim od 3 lat, ale czasami jak sie pokłócimy, czy jak jestem na imprezie....on jest moim pierwszym i nigdy z nikim innym nie spałam, nasz związek zaczyna sie robic coraz bardziej poważny a ja mu wczoraj powiedzialam że chyba chciałąbym z kimś innym spróbowac, chodzi o seks, może to głupie ale wolałąbym to zrobic teraz niż przez cale życie sie zastanawiac jak to jest z kimś innym, chlopak mnie rozumie bo mial inne kobiety ale dla niego nie będzie powrotu po czymś takim. Nie twierdze że mysle o tym 24h na dobe ale zastanawiam sie czy w przyszłosci go nie srzywdze bo nagle stwierdze że chciałabym spróbowac, a co jesli wtedy bedziemy po ślubie albo będą dzieci?

pogadaj jeszcze o tym z nim po drugie moim zdaniem o wiele lepiej jeśli wie o tym że chciała byś spróbować z innym po trzecie trójkąciki itd. istnieją więc coś takiego to też rozwiązanie.

Gość samotnyyon
moglabys podac gg?moja kumpela miala kiedys podobna sytuacje

Gość motyl ek
on jest bardzo tolerancyjny ale powiedzial że bardzo mnie kocha i napewno żadne trójkąty nie wchodzą w grę bo takiego widoku by nie zniósł, jak to wczoraj powiedział wybór należy do mnie

Gość kasieaaa***19
a ja powiem jedno..jak sie kogos kocha to nie ma sie w glowie innych facetow..ale owszem kiedys moze przyjsc pora ze Ci sie kompletnie znudzi i pojdziesz do lozka z innym..skoro masz takie mysli to rozstancie sie za wczasu

Gość motyl ek
nie chodzi że go nie kocham ale jestem realistką, najcześciej zdradzają Ci którzy mówią "nigdy"

motyl ek -> zapytaj się go czy by chciał trójkącik on, ty i inna kobieta. kasieaaa***19 -> też racja. jeśli seks będzie nudny to prędzej czy później dojdzie do zdrady

Gość rhehute6ut6ujhyje
trzeba było nic nie mowić i z innym spróbować.

Gość Monion ,
Po co ryzykować fajny związek dla zwykłego sprawdzenia , zaeksperymentowania. ? warte są te chwile przyjemności dla stracenia mężczyzny , którego kochasz. ? a gdyby on Ci tak powiedział . ? jak byś się czuła. ?

Gość kasieaaa***19
motyl ek -->masz racje..tak samo jest z fajkami itd ,dobrze ze potrafisz sie do tego przyznac,ale zaden facet nie wybaczy Ci zdrady..a jak Ty to widzisz? isc na impreze ,przespac sie z jakims i po sprawie?

Gość metryczka zawsze na końcu
Kurcze to faktycznie musi być męczące :/ Z jeden strony szkoda przekreślać związek i wspólnie spędzone lata, ale z drugiej strony nie wiadomo czy sam by się nie rozpad właśnie przez narastającą w Tobie frustrację. Podejmij decyzję zgodnie z tym co podpowiada Ci serce, umysł no i intuicja. Powodzenia!

Gość Monion ,
dla zwykłego "widzi mi się ". zaprzepaszczać 3 lata. ? warte to . ? sztuką jest wytrwać z jednym mężczyzną , a nie zaliczyć ich od groma i potem stwierdzić , że z tamtym jednak było dobrze i jaki to ja zrobiłam błąd . potem bd za późno .

Gość motyl ek
jesteśmy ze sobą 3,5 roku i szczerze może z kimś się całowałam ale nie było to dla mnie nic ważnego, nigdy odkąd jestem z P... nie miałąm jakiegoś pociagu do innego faceta, myśle czysto teoretycznie, żę czasami na jakieś imprezie o tym myśle że chciałabym miec porównanie, w łózku nie jest nam nudno, fajnie że go o to wczoraj zapytałam bo zrozumialam jak bardzo mu zależy levviatan ja nie chce obcej kobiety u nas w łóżku, zaproponowalam mu wczoraj że może damy sobie po jednej szansie, ja skocze w bok i on też by mógł, stwierdzil że on tego nie potrzebuje

Gość motyl ek
tylko tak naprawde nie wiem jak to jest byc z innym facetem, P... zadał mi wczoraj pytanie, a co będzie jak mi sie spodoba, zostawie go?

Gość motyl ek
moj nr 35650510

Gość Monion ,
a jakbyście skoczyli w bok i byś wpadła , albo on by spłodził dzidziusia . to co wtedy. ?

Gość kasieaaa***19
skoczelk w bok? chcesz by Twoj facet przespal sie z inna? podziwiam ;D

Gość kasieaaa***19
a jak sie okaze ze z tamta bylo mu lepiej? prze,ysl lepiej to..ale z tego co piszesz to wydaje mi sie ze on raczej nie ma takich pomyslow;D

Gość Monion ,
chyba go nie kochasz .. a on Ciebie widać tak , bo jak napisałaś powiedział , że tego nie potrzebuje .. mój by się tak na mnie wku*wił za takie gadanie , że szok . podziwiam go , że jeszcze nerwy mu nie puściły .

Gość kasieaaa***19
dokladnie,..szczerze? ja bym chyba w danej chwili z Toba zerwala ,zapewne utkwi mu to w pamieci i moze troszke stracic do Ciebie zaufanie

Gość motyl ek
zajście w ciąże to nie jest taka prosta sprawa, przygotowałąbym sie do tego, nie to że chce żeby się przespał ale dopuszczam taka myśl, jak P wczoraj stwierdzil pewnie dlatego żeby się usprawiedliwic i nie miec wyrzutów sumienia że tylko ja to zrobie p powiedzial an koniec że chyba spotkaliśmy sie w nieodpowiednim momencie, bo gdybym miala kogos przed nim to może nie potrzebowalabym tej próby

Gość motyl ek
a czy to że z nim o tym rozmawiam nie jest dowodem na to że mu ufam i że on może emi ufac? gdybym chciala i gdyby to bylo dla mnei ąż takie ważne to bym to już zrobiłą traktuje go jak przyjaciela i dlatego mu powiedzialam o moich wątpliwościach

Gość kasieaaa***19
wyrzutow sumienia ze tylko Ty to robisz? czy zrobisz? ale wy macie zwiazek..rozstancie sie za wczasu

Gość motyl ek
nigdy go nie zdradzilam, chociaż mogłam bo go kocham a wątpliwosci może miec każdy, każdy sie może zapierac że nigdy nie zdradzi ale tacy są włąsnie najgorsi, bo nigdy nie wiesz w jakich okolicznosciach sie znajdziesz i kogo spotkasz

Gość kasieaaa***19
no tak,ale jak sie kogos kocha to sie nie mowi ze ma sie ochote sprobowac z kims innym. tak naprawde nie jest Twoja wielka miloscia i juz. srobuj..ale potem nie zaluj. wiesz co..to uzaleznia jak wagary w szkole itp..tylko chce sie sprobowac.. przepsalam sie z kolezanka i tez wciaglo zatem uwazaj..

Gość motyl ek
przespałąś sie z koleżanką i Cię wciągneło? boje sie ale i tak chcialabym spróbwac, chcialabym byc z nim szczera ale chyba lepiej to zrobic po cichu, czego oczy nie widza tego sercu nie żal, póki co nie mam takiej potrzby oby nigdy nie przyszla

Gość kasieaaa***19
tak... nigdy nie pociagaly mnie kobiety,a tu masz. od tamtej pory nie moge przstac o tym myslec,dlatego zrobilam to tez z inna..pamietaj zdradzisz raz to i kolejny przyjdzie z latwoscia

Gość motyl ek
myśle że ktoś kto nie jest w takiej sytuacji jak ja nie wie co to znaczy, zastanawiac sie

Gość Monion ,
czego oczy nie widzą .. ? ehhh . lepiej kłamać i mieć wyrzuty sumienia . ? a jak się dowie. ? KŁAMSTWO MA KRÓTKIE NOGI . kochasz go ale chcesz go oszukać .? zamień się z nim rolami . czasem tracę wiarę w ludzi .

Gość Monion ,
nie wykręcaj się . po coś tu napisałaś .. a chyba nie czekałaś na to , że ktoś z aprobatą poprze Twój "genialny" pomysł .