Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilka :)

Jest tu może ktoś kto...

Polecane posty

ćwiczył 6 weidera? Ja jestem na 12 dniu i jakoś efektów specjalnie nie widzę. Czym to może być spowodowane? Jak napnę brzuch to faktycznie mięśnie są mocniejsze ale nic poza tym.

ja pięć dni robiłam, i przestałam nie dla tego że nie miałam siły tylko dlatego że to strasznie monotonne jest ;p a co chcesz mieć kaloryfer? ;)

No, masz rację monotonia dobija. Też mam ich dość, ale że jestem uparta i wszystko muszę sprawdzić to się nie poddam. :) W sumie nie chciałabym jako takiego kaloryfera, ale tak -2/3 cm w brzuchu. Jest szczupły, ale nie aż tak jak bym chciała, chciałabym go trochę ujędrnić :)

Ja na dodatek mam szkołę (jestem w liceum) więc musiałam zmienć na wieczorne ćwiczenie. I to jest w godzinach 21-23 zależy kiedy się zmotywuję :o straszne to jest bo już prawie usypiam a nie mogę wcześniej niestety bo mam zajęcia.

Gość IMO13811
Zaraz Was zacznę zabijać...

Gość IMO13811
Brzuch Ci A6W wzmocni - owszem, ale w bardzo monotonny, trudny i czasochłonny sposób...

Gość motyl ek
moj chłopak zrobił do konca, mail wzmocnione mieśnie ale jak tylko przestał ćwiczyc wszystko wrocilo do normy

zauważalne efekty na końcu :P należy wytrwać, wiem co mówię :) powodzenia

Gość IMO13811
Właśnie za takie komentarze jak Renii będę zabijał. :classic_cool:

Renia - zmotywowałaś mnie, dziękuję! :) motyl ek - ja mam zamiar dalej kontynuować jakieś ćwiczenia po tych, nie na marne się męczę :P może jakieś brzuszki, albo coś innego ;)

A jeszcze jedno do Reni, skąd wiesz, że efekty są widoczne pod koniec? :P ćwiczyłaś ?

Gość co_za_rasa_poje
MOŻE MASZ ZA DUŻO TŁUSZCZU..WTEDY NIE WIDAĆ TAK SZYBKO EFEKTÓW..JA WYTRZYMAŁAM DO 18..I TEŻ DUŻO NIE WIDZIAŁAM..

ha, złap mnie jeśli potrafisz :) ja robiłam A6W i jestem zadowolona bardzo bo wytrwałam do końca :) i dopiero pod koniec widać efekty oczywiście jeśli się robi wszystko tak jak ma być :D

Gość IMO13811
Kup sobie drążek, rzuć w cholerę Weidera i zacznij ABS2. Jak już zrozumiesz jak wszystko działa, to na pewno sama ułożysz sobie odpowiedni plan, chyba żeś owca...

Robiłam całą :) brzuch boli troszkę ale powiem że warto wytrzymać :P ogólnie jestem typem sportowca :P jestem też dość szczupła więc może temu i mnie to było widać :)

Gość IMO13811
Reani - efekty po MIESIĄCU ćwiczeń. Jedynym efektem jest dużo większa wytrzymałośc :D

no mocniejsze i za razem bardziej widoczne. jak się nie ma wałów tłuszczu to mięśnie widać

Gość IMO13811
Renia - ale są bardziej efektywne programy niż ten. Po co się katować codziennie skoro można 4 razy w tygodniu, a efekt ten sam, a nawet lepszy?

-co_za_rasa_poje | Nie mam za dużo tłuszczu, na 160 wzrostu ważę 47 kg, myślę że to nie wiele :) Po prostu chcę te -2 cm w tali i żeby nie był taki sflaczały tylko twardy :) Renia, skoro mówisz, że zadziałało to się cieszę :) Też wtrwam do końca, wiem to bo się nie poddaję, nawet nie ma takiej opcji :) Myślę że robię dobrze, zgodnie z opisem na stronie, choć pewności nigdy nie ma :)

Gość IMO13811
I tyle jeśli chodzi o moje wypociny. :D Laska polecam cięcie się tasakiem, także wyrabia silną wolę i jest trudne. :D

IMO13811 - dzięki za rady, ale skoro zaczęłam jedno to to skończe, jak rzeczywiście nie pomoże to poszukam czegoś innego :P

biorąc pod uwagę mój słomiany zapał i wielkiego lenia to byłam z siebie dumna i sądzę że ważne jest w życiu wyznaczanie sobie celu

Gość IMO13811
Udzielanie rad na Kafeterii jest jak burzenie murów głową. :D