Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corena

pytanie

Polecane posty

Gość corena

witam! Mieszkam i pracuje w UK ponad 5 lat. Za pare dni bede mama i chcialabym sie dowiedziec wiecej o brytyjskim obywatelstwie dla mojego dziecka. Ojciec dziecka jest Afrykanczykiem i nie mamy slubu. Zdecydowalismy ze nasze dziecko bedzie mailo nazwisko po ojcu. Moj partner nie ma obywatelstwa brytyjskiego, jednak sie o nie stara (obecnie jego paszport jest w home office). Czy mozemy sie starac o paszport brytyjski dla dziecka? Dodam, ze dopoki paszport mojego partnera nie zostanie zwrocony z home officu, on nie bedzie w stanie przedstawic zadnego dokumentu tozsamosci przy ubieganiu sie o paszport dla dziecka. Czy to stanowi problem? Jesli bez problemu mozemy sie starac o brytyjski paszport dla dziecka, czy moglabym otrzymac link do strony z formularzami? Z gory dziekuje.

Gość Blablablablaaaaaaaaa
Nie boisz sie dac dziecku nazwiska ojca jesli nie macie slubu i Twoj partner nie ma nawet obywateklstwa brytyjskiego? Moze bezpodstawnie to pisze ale chyba balabym sie...

Gość setset
na pewno bedzie sliczny Twój bobasek:)

boze toz to forum malych i agresywnych rasistow sie zrobilo;-))))

Gość olivia dunham
Musicie oboje przedstawic swoje dokumenty przy wyrabianiu paszportu dla dziecka. Niestety takie sa przepisy. nie wiem czy mozecie sie ubiegac o brytyjski paszport dla dziecka jesli zadne z was nie jest postadaczem takowego paszportu czy tez obywatelstwa

Gość buhahah
ty koles jestes tak ppierdolniety ze slow brak hahahahha.