Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegdyś zakochana.

Ludzie, jestem załamana.... Dowiedziałam się coś okropnego...

Polecane posty

Gość niegdyś zakochana.

Byłam z nim jakiś czas. Byłam totalnie zakochana, on najwyraźniej nie odwzajemniał tego. Zerwałam z nim okolo miesiąca temu, bo chcialam mu dac do zrozumienia, ze chce miec FACETA na ktorym moge polegac, a nie kolegi, ktory sie spotyka ze mna tylko wtedy gdy nic innego nie ma lepszego do roboty z kolegami i ma na seks ochote. Oczywiscie byl tez chwilami kochany, okazywal ze mu zalezy. Ale coraz czesciej mnie olewal wiec zerwalam, mimo ze kochalam tego czlowieka i do dzisiaj mialam nadzieje ze cos przemysli i wrocimy do siebie. I wiecie co sie dowiedzialam dzisiaj? w momencie kiedy bylismy ze soba on wyjechal w wakacje na pare dni z kolegami na wycieczke po Polsce. Przehulał tam całą kasę jaką miał i sam mi sie do tego wczesniej przyznal. Dowiedziałam sie od PEWNYCH zrodel, ze chadzał regulaeni z kolegami (singlami) na prostytutki. To potwierdzona wiadomosc. Dodam , ze po tej jego wycieczce jeszcze z nim sypialam i bylismy jeszcze jakis czas ze soba. Robi mi sie niedobrze jak o tym pomysle. Zdradzał mnie z prostytutkami... Kur*wa, dlaczego mnie tak nie szanowal, co zrobilam zlego? Dodam, ze w łóżku obydwojgu bylo nam bardzo dobrze, w tej materii dogadywalismy sie wspaniale, jak widac niedokonca jednak :( Pocieszcie mnie prosze.... :( JEszcze mialam nadzieje ze wrocimy do sibeie bo coraz czesciej mielismy kontakt ze soba i wszystko zmierzalo w dobrym kierunku.... a teraz WSZYSTKO runelo . ;(

Gość widocznie byłaś kiepska w łóżk
u to ruchnął gdzie indziej 🖐️

Gość niegdyś zakochana.
Dogadywalismy sie co jak co ale bardzo dobrze w lozku. To chyba jedyna materia w ktorej bylo nam naprawde super. Nie bolało by mnie az tak teraz gdyby zdradzil mnie z kumpela jakas ale prostytutką... Zniżył siebie i jednoczesnie mnie do samego dna. Boze, jak mi zle :( Chce mi sie wyc.

Idz do Biedronki , kup sobie flaszke Parkowej , dwa browce , sok pomidorowy , wypij to wszystko i idz spac i nie zawracaj nam pupci pierdolami !

Gość łojejejeje
zamiast się martwić czy wróci lepiej się przebadaj

Gość niegdyś zakochana.
To fakt, zrobię badania. Tak bardzo chcialam do niego wrocic, sprobowac raz jeszcze. Kochalam(kocham?) tego czlowieka najbardziej na swiecie... Czuje, ze wszystko runelo. Jednoczesnie go nienawidze. To takie trudne, nie zrozumiecie tego, bo to jedna z osob. ktorej tak bardzo zaufalam. Dostalam po tylku i nie chce miec juz z zadnym facetem chyba do czynienia nigdy. Chcialam go , mimo jego wad byl dla mnie wszystkim, a teraz to wszystko zniklelo, zostal ogromny niesmak i ból. Jest wierzącym, praktykujacym chrzescijaninem , ktory zdradzil mnie kilka razy z pania z ulicy. Upodlił mnie i potraktował jak nic nie znaczaca szmatke ktora nie ma zadnych uczuc. Zaraz zwymiotuje.

Ojej szkoda mi Cie ... Najważniejsze, żeby ten pustak Cię nie zaraził . Nie rozumiem, jak można być z dziewczyną w związku i chodzić się szmacić jak ostatnie ścierwo? Ten frajer nie jest wart żadnej dziewczyny, oprócz tirówek. Sądzę, że dobrze się stało, trochę pocierpisz ale trudno lepiej szybciej nić później niź np. zdążyłby Cię zarazić! Myślę, że jest z jakiejść patologii, bo gdzie to żeby młody zdrowy facet się zachowywał jak ostatnie ścierwo :O Pewnie jego matka jest jakąś puszczalską itp. bo skądś wziął te wzorce. Trzymaj się cieplutko po złych chwilach zawsze muszą nastąpić dobre ❤️

Gość 323123213
z tego co piszesz to wyglada że cię traktował po prostu jako kolejna dupe do poruchania... Skąd wy takich bierzecie smieci? Gdzie go poznałas?

weź kobieto,olej gnoja.Jeszcze Cię będzie błagał na kolANach żebyś wróciła!Jest na świecie multum mężczyzn porządnych którzy by życie za Ciebie oddali.Nie płacz po śmieciu

Gość i tak powiem...
Myślę, że jakby troszkę pomyśleć to od razu było widać kto to taki. Widziały gały co brały.

Gość fredek...000
od razu patologia :O ja też tak czasami robię, a powody? akurat jestem sam, w podróży, moja laska daleko, a to tylko spuszczenie z krzyża tylko za pomocą czyjejś ręki czy tyłka, nie ma to nic wspólnego z moją kobietą. czy jak masz psa, to znaczy że nie wolno ci żadnego innego psa pogłaskać gdy jesteś poza domem? czy to oznacza że zamierzasz zostawić swojego psa? nie, to dwie rożne rzeczy a twój jeszcze do tego pewnie chciał popisać się przed kolegami, co też rozumiem, bo jak to tak - oni by dupczyli, a on udawał świętoszka?

Gość 323123213
fredek...000 - masz dobry nick fredek, zwłaszcza te zera. Bo jestes zerem :p

fredek czyli nie miałbyś nic przeciwko żebym jako twoja kobieta dawala dupy na lewo i prawo bo mnie nagle zaswędzialo byłam z koleżankami albo nie a moze puścisz tekst w stylu jak facet zdradza to jest maczo a kobieta to suka która zdradza biedaczka

Gość fredek...000
Gdybym o tym nie wiedział, to tak jakby tego nie było. Facet autorki nie powiedział jej o tym, sama gdzieś się dowiedziała

Gość niegdyś zakochana.
Nie, on już raczej błagać nie będzie, pewnie czeka na moj kolejny krok, bo nie wie ze ja to wiem. Szybko pewnie znajdzie sobie inna jak ja go oleje. Wiem, ze myslicie ze to śmieć, ale nie zupełnie. Pochodzi z porzadnej, katolickiej rodziny. Traktował mnie czesto ok, ale zbyt czesto ja schodzilam na dalszy plan wiec dlatego z nim wtedy zerwalam. A teraz ten ,,kwiatek'' ktory wyszedł na swiatlo dzienne sprawilo, ze stracilam juz calkowicie wiare w nas i w przyszlosc z jakimkolwiek innym facetem. I wiecie co? Nie wierze, ze są porządni. :(

Gość niegdyś zakochana.
Nie, on sie nie przyznal do tego abslotutnie. Pewnie myslal, że nigdy sie nie dowiem, bo ma w porządku kumpli i go nie sypna. Obrzydzenie mnie bierze jak wyobraze sobie go robiacego to z jakas dziwka z ulicy z parchem. Upodlił mnie tez przed swoimi kolegami. Jestem pewnie dla nich tez wielkim zerem, skoro moj wlasny facet zdradzil mnie z DZIWKĄ

Gość yrrurturt
akurat tym parchem to za bardzo się nie przejmuj, wierz mi że w tej chwili prostytutki, przynajmniej w Polsce, bardzo rzadko są chore - mają regularne badania

Gość 323123213
99% polaków jest z katolickich rodzin, co w tym nadzwyczanego? A jakie studia skończył, gdzie pracuje?

Gość ale ty
lepiej sięprzebadaj na obecnosć wirusa HIV

Gość niegdyś zakochana.
skonczyl studia w tamtym roku, kierunek tu nie ma znaczenia w zasadzie, teraz jest na jakims stazu. Dla mnie to nie do pomyslenia jak mogl takiego cos mi zrobic. Ok, wiem, ze mnie nie kochal, ale zeby zdradzac z prostytutka? Przeciez raptem nie mialby seksu przez pare dni, na czas wyprawy z kumplami. Fakt, jego kumple są singlami i moze nie chcial wyjsc na swietoszka.

Gość niegdyś zakochana.
Jak calkowicie urwe z nim kontakt , nie bede odpisywac itp to pewnie bedzie sie domagał wyjasnien czemu sie gniewam. A nie moge zdradzic , ze wiem o tym. I na pewno czeka nas tez wspolnych imprez pare, bo kilka naszych wspolnych znajomych bedzie mialo urodziny i pewnie bedzie kazdy z nich impreze urzadzal. Nie wiem jak sie zachowywac w stosunku do niego, tymbardziej ze na ostatniej wspolnej imprezoie (kiedy jeszcze o tym nie wiedzialam) duzo ze soba gadalismy i nawet byl buziak...

Gość urwisekk
Olej tego śmiecia. Jest nic nie znaczącym kurwiarzem, ot co. Niech sobie żyje zdala od Ciebie a na wspolnej imprezie lej na niego moczem, olewka totalna. I nie tłumacz sie.

Gość 323123213
ja na szczęście nigdy żadnych "imprez" nie lubilam... i jakoś przez to nie poznałam amatorów dziwek... :p

Gość niegdyś zakochana.
Tak, oleje , ale boje sie ze moze drazyc temat czemu jestem obojetna dlatego ze mu duma nie pozwoli na taki obrot sprawy. On mnie nie kochal jak byl ze mna, nawet mi to poweidzial, ze jakies uczucie jest, ale nie milosc. Takze skoro mnie nie kochal na poczatku, to nigdy by mnie nie pokochal szczerze. Pora zapomniec o nim, macie racje...

Gość dziewczyno przejzyj na oczy!!
zostaw ta imitacje czlowieka!! on Cie przeciez zdradzil!! i to z prostytutka!! :O "bedzie sie domagal wyjasnien" chuja!! nie musisz mu nic wyjasniac! przez zdrade stracil jakiekolwiek prawa zebys byla w stosunku do niego fair!! na imprezach ja bym na Twoim miejscu sobie niewinnie flirtowala z innymi kolesiami (ale tak zeby on to widzial) CELOWO zeby idiota zobczyl ze ja tez moge byc adorowana ze on nie jest jedyny!! nie szanowal ani siebie ani Ciebie! powinnas to zakonczyc raz na zawsze! i wiesz co? ja bym mu wygarnela te dziwki i powiedziala ze juz nizej nie mogl upasc! a do tego ze nie chcial udawac swietoszka...:O no bez przesady to nie jest zaden argument na zdrade! Trzymaj sie mocno autorko! Bedzie dobrze - zaslugujesz na swietnego i wartosciowego faceta i takiego Ci tez zycze :) 🌻

Gość niegdyś zakochana.
Dzieki, takich słów było mi trzeba ! Tak strasznie to dziś przeżyłam, ale pora się wziać w garść. Dodam jeszcze ten fakt, że nie mam problemow z powodzeniem, jestem w mniemaniu facetow atrakcyjna, a że byłam zapatrzona w tego ch**ja , to inni faceci dla mnie nie istnieli. Co prawda stracilam troche wiare w porządnych facetów, ale moze kiedys poznam kogos GODNEGO mojego zaufania....

rozumiem Cie calkowicie autorko to zrozumiale ze po takim bydlaku stracilas wiare! ale naprawde sa jeszcze wartosciowi faceci, czas pokaze, :) wiem ze mimo tego ze byl chujem ciezko bedzie o nim ot tak zapomniec ale da sie ja sama lecze sie z niespelnionej milosci i idzie jak po grudzie, Ty przezywasz pewnie wiekszy bol, ale bedzie lepiej zobaczysz :):) czuje ze po tym toksycznym zwiazku szybko skrzyzuja sie Twoje drogi z jakims fajnym facetem ;)

Gość niegdyś zakochana.
Dzieki za slowa otuchy raz jeszcze ;) Mam juz dosc tego dnia, wiec klade sie spac.... Tobie zycze, zebys sie wyleczyla ze swojej niespelnionej milosci, bedzie dobrze 🌼 i obie bedziemy sie kiedys smiac przy boku naszej prawdziwej polowki, ze bylysmy z takimi chujami. Niech sobie zyja jak chca, prowadza zycie jakie chca- ale zdala od nas. 🌼

no oby tak bylo :) rowniez dziekuje za slowa otuchy! Zycze wszystkiego co najlepsze. Dobranoc :) 🌻