Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaa :]

Tabletki na powiększanie biustu

Polecane posty

Czy ktoś z Was je używał i czy były jakieś efekty? Jeżeli tak to byłabym wdzięczna za opinie i podanie to czego używaliście i ile kosztowało. Mam rozmiar 75A więc są bardzo małe i źle się z tym czuje :( mam małą nadzieje że może te tabletki coś pomagaja, chociaz troche

Gość a iLE
masz lat?

19lat

Gość a iLE
to poczekaj jeszcze troche. calkiem mozliwe, ze nie skonczyly rosnac. poza tym takie tabletki kosztuja kolo 100 zl, a bierze sie ich tak duzo, ze taka paczka wystarczy na jakies dwa tygodnie. wiec 200 miesiecznie..

Gość isykja
ile masz pod biustem i w biuscie?

Gość Nympho
Ludzie, nie ma tablek na powiekszenie cykow, gdyby byly, kazda laska by nosila miseczki minimum c bez wydawania kasy na operacje powiekszajace, jak mozna byc takim naiwnym? Nie ma takich tabletek, to tak jakby ktos reklamowal tabletki na zmiane płci. po okresie 5 miesiecy z faceta stajesz sie kobietą?! :/ szkoda kasy, wątroby i złudzeń...

pod 80cm a w 86cm także sami widzicie ktos mi powiedzial ze to jest 75A ale jakos w internecie wyczytalam zeby byl rozm A to 12cm roznicy powinno byc takze ehhh troche mnie to dobija a przeciez nie bede nosic jakis mocno wypchanych stanikow push-up bez przesady nikogo oszukiwac niebede , nawet chlopak czasem mi dogryza ze mam taki maly biust w sumie mu sie nie dziwie tylko ze potem to mi przykro jest...

Ja również chciałabym mieć większy biust, ale nie wierze w magiczne działanie tabletek. Niedawno byłam z moim problemem w klinice La Perla i tam uzyskałam informacje na temat Macrolane. Uważam, że jest to idealne rozwiązanie dla dziewczyn takich jak ja, które obawiają się skalpela. Poza tym dowiedziałam się, że po zabiegu można od razu powrócić do codziennych zajęć.