Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fake

Fake w sprawie Zia86

Polecane posty

Gość Fake

Zia86 to wysoko budrzetowy projekt reklamowy w którym przypadkowo i ja brałam udział. Nie będę pisała kto za tym wszystkim stoi ale firma bazowała na naiwności i łatwowierności przyszłych panien młodych dla których co napisane jest na jakimś forum to jest to świętością. Nawet jeśli już się wydało o co chodzi z Zia to i tak nikt w to nie wierzy a wszystkie podrzędne firmy które były reklamowane w tym projekcie robią teraz kasę wciskając marnej jakosci swoje usługi.

Gość wspaniale ale może
przypadkowo zainwestuj w słownik:O

Gość Fake
Szpilki na Giewoncie rozproszyły moją uwagę

Gość zia to wbrew
wszystkim co tutaj piszą zwyczajna dziewczyna mająca zwykłego narzeczonego , ona wydaje nie swoje/ nie jego / nie ich pieniądze na ten ślub zrobiła się skala na całą Polskę ale chyba tego chciała. Ot tyle to nie żaden chwyt

Gość Fake
A jednak to akcja reklamowa i to bardzo dobrze przemyślana. Teraz powoli Zia odchodzi od ślubu kościelnego, bo nie wyszło załatwienie lipnego ślubu kościelnego, który miał wszystko uwiarygodnić. Teraz będzie lipny ślub, który posłuży do dalszej reklamy. Znam fotografa, który robił zdjęcia tzw. Zia. Ubawiłam się, gdy mi o wszystkim opowiadał.

Ja też myślałam, że to ściema, ale ostatnio co innego mi w głowie zaświtało. Ja jestem w stanie w sumie uwierzyć, że ten ślub to prawda, a Zia robi wesele za grosze w zamian za darmową reklamę :)

Gość nie wiedziałam
a ten temat służy pewnie niczemu innemu jak przypomnieniu wszystkim o Zia86, bo interes przestaje się kręcić. Tu już nie raz były teorie, a nawet dowody demaskujące Zia86 jako reklamę różnych usług związanych ze ślubami.