Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anika2255

Teraz ja o moich objawach. :) Help

Polecane posty

Gość Anika2255

Witam Drogie Panie. Staram się z mężem o dzidzie i wyszukuję się wszelkich objawów. Raz byłam w ciąży która niestety zakończyła się w 10 tygodniu.. i pamiętam z niej tylko niestety nudności i wymioty oraz brak miesiączki.. Wczoraj powinnam mieć miesiączkę. Ale nie czuję się tak jak co miesiąc gdy nadchodzi miesiączka.. Od tygodnia mam bardzo zmniejszony apetyt.. a zazwyczaj miałam spory... już w ogóle przez @. Dziś pojawiła się bardzo malutka czerwona plamka na wkładce.. Dosłownie 2mm na 2mm. I to wszystko.. A miesiączki zero.. Tyle że czuje to napięcie w brzuchu a śluzu mi przybyło i jest rozciągliwy biało-przezroczysty. Czy możliwe że jestem w ciąży? Ostatnia miesiączka: 6.04.2011 Długość cyklu 29 dni. Kochałam się dzień przed owulacją. Aaa i jeszcze jedno maluteńkie pytanie.. Jak wygląda "rozpulchniona" szyjka macicy?? :)) Ni cholery nie wiem jaka to.. odróżniam tylko twardą i miękką :) heh Proszę mnie nie zbesztać jak powtarzam temat.. Kto może niech mi odpisze ;))

Gość po kiego wrzucasz
może prosciej test zrobić?

Gość doriana
Anika...ja miałam taka tylko plamkę w dniu kiedy powinna pojawić sie @ i potem czysto.@ sie nie pojawiła.Zrobiłam test i była ciąża. Zrób test:)Myślę ,że możesz być w ciąży i tego ci życzę:)

czesc słuchaj ja przez dwa tygodnie nie mam okresu ostania mesiaczka była 23 marca , ...... wczoraj kupiłam test ciązowy i zrobiłam test i wynik wyszedl pozytywny ,,, dzisiaj poworzyłam test dwa razy tez wyszedl pozytywny ,,, odrazu zadzwoniłam do swojego lekasza i umowiłam sie na wizyte ... wizyte mam 13 maja za tydzien ja z moim narzeczonym staramy sie o dziecko od poczatku roku . oboje zrobilismy badania czy jestesmy płodni , i wyniki były bardzo zadawalajace ,,, radze ci zrob test a napewno wyjdzi pozytywny pozdrawiam

Gość _biedroneczka_
Witam. Przyłącze się do tematu. Czy któraś z dziewczyn w terminie miesiączki miala zabarwiony trochę śluz i okazało się ,że jest w ciąży? Wczoraj powinnam dostać okres. Jednak nie mam normalnego krwawienia tylko zabarwiony delikatnie śluz. Na ta chwilę nie mogę zrobić testu bo do najbliższej apteki mam 45km.:) dodam ,że nie miałam żadnych objawów jak to zwykle bywa przed okresem. Czuje w dole brzucha napięcie ale nie jest to ból. Pozdrawiam.