Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfasdfsad

pierwszy raz miałem tak wyrazisty sen

Polecane posty

Gość asfasdfsad

a właściwie to kawałek snu - bo wiem że coś mi się śniło wcześniej ale nie pamiętam tego pamiętam za to że zobaczyłem stare drewniane drzwi w starej kamienicy i przez szpary widziałem że w środku pali się światło wszedłem do środka wyglądało to jak jakaś stara, zapuszczona ubikacja dla wielu osób - było kilka kabin wszedłem do pierwszej z lewej - na sedesie stała młoda i bardzo brzydka dziewczyna - przez moment pomyślałem żeby ją wyruchać ale pomyślałem sobie że w innych kabinach musi być coś lepszego otwieram następną kabinę i tam już była trochę mniej brzydka - zacząłem ją ruchać, ona jakaś taka bezwolna jakby nie wiedziała co się dzieje, nic nie mówiła, nie broniła się nie odczuwałem żadnej fizycznej przyjemności z tego "seksu" obudziłem się pamiętam że czułem się jakbym wiedział że śnie i że mogę zrobić wszystko bez konsekwencji, a jednocześnie ten świat był bardzo wyraźny, jak dobra gra 3d

Gość gergerg
miales swiadomy sen poczytaj o tym to sie nazywa LD lub swiadome snienie

Gość macie tak że
wiecie że śnicie a świat we śnie jest bardzo wyraźny>

Gość WTF???
oooch kurwa czemu zawsze faceci jak mają świadome sny to tylko ruchają?:D ja wole polatać albo połazić po plaży na ibizie :D

Gość gergerg
mamy tak ja zwiedzam obce miasta chodze po gorach- 'grafika' zajebista piekne widoki ostatnio 'zapisalam sie na studia' i widzialam moja nowa grupe zwiedzalam instytut ktory byl w remoncie itd. wszzystkow 3d i technikolorze jak mi sie jakies stwory snia, to tez takie 'lepsze' pod wzgledem ;graficznym' :P

Gość gergerg
czasem mam z muzyka i innymii bajerami

Gość asfasdfsad
a potem we śnie pogonił mnie jakiś dozorca z miotłą i wpadłem do kurnika, kury chciały mnie zadziobać i ledwie uciekłem ale za kotarą chlewu były zupełnie gołe świnie, więc pierwszą z nich taką blondynkę dopadłem i chyba jej się spodobałem, klasycznie było :)

Gość macie tak że
"czemu zawsze faceci jak mają świadome sny to tylko ruchają?" ale to nie jest aż takie fajne bo tak naprawdę fizycznie nie ma z tego przyjemności - odczucia są takie jakby się ruchało... łóżko

Gość fsadfsdafs
tak naprawdę to nie jestem pewien czy wcześniej czegoś takiego nie miałem - dzisiaj się obudziłem w trakcie dlatego dokładnie to zapamiętałem, a wcześniej mogłem zapomnieć

Gość EL NINKA
Wykorzystałeś bezwolną K, która nie miala juz nic do powiedzenia, do własnej obrony- wyszedłeś i już... A teraz moze odp. na gg,

Gość dauedos140585
Nie chce cie martwic, ale wyglada na to, ze zatrzynaja dreczyc cie duchy. Zrob cos z tym, bo to czesto zle sie konczy

Gość dauedos140585
zaczynaja

Gość knkl
że co?

Gość jm njkgt
jak to: duchy? co do technik: ja nie stosuje zadnych samo przychodzi

Gość ;asldm;lsd
dobry temat...sny, ja mama od 6nocy ten sam mniej wiecej sen. jestem w domu rodzinnym jest moja mama i brat i babcia babcia i mama nie zyja... wczoraj np babcia byla taka smutna...i nie moge zaczaic o co w tym chodzi dlaczego wciaz sni mi sie to samo?? budze sie i w ciagu dnia mysle no dobra koniec juz nie chce was, idzcie sobie(te sny sa bardzo ciezkie dla mnie, mialam bliski kontakt z babcia i mama, mma zmarla rok temu) a tu dalej to samo

Gość Łukasz Luckier
A mnie sie śniło, że zamachnąłem sie na muche tak nieszczęśliwie że walnąłem sobie packą w interes i całkiem go spłaszczyłem, potem mi tak wisiał a ja byłem między kobietami w kościele całkiem goły i bałem się że mnie zabiją, patrzyły z taką złością że się obudziłem. Co znaczy taki sen?

Gość Co ?
Kooorwa, świadomy nie znaczy wyraźny.