Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupia suuuka

Zdradzilam, a dalej go kocham

Polecane posty

Gość fgrrrrrrrrr78
nic juz nie pomoze to koniec i w sumie slusznie i to prawda, zed zaden alkohol nie mial na to wplywu zapomnij zakoncz i cierp ... moze wyciagniesz jakies wnioski na przyszlosc

Gość a wiecie co mi sie wydaje
ze w przypadku faceta sprawa ma sie troche inaczej. Nawet bym zaryzykował, że to kobieta predzej wybaczy zdrade niz facet. Mowie oczywiscie za siebie, to moje zdanie, ale dla mnie nie byloby zmiłuj. Nie mogłbym zdzierzyc ze moja kobieta dala jakiemus innemu, no po prostu nie

jeżeli już zdradziłaś to normalne że musisz ponieść za to konsekwencje i żaden alkohol zdrady nie usprawiedliwia

Gość kocha się sercem
idiotki idiotki idiotki, "jak na razie prowadzisz w rankingu tępych dziwek" W świetle tego co piszesz dalej to jednak Cię przeceniłEm....

Gość jestem pełen współczucia
fgrrrrrrrrr78, "zapomnij zakoncz i cierp ..." - ale brzydkie życzenia. Ja ci życzę: niczego nie zapominaj, niczego nie kończ i nie cierp. Ciesz się życiem. Wypij coś, podupcz sobie..... I olej tego NIEGODNEGO twojej miłości faceta.

Gość kocha się sercem
idiotki idiotki idiotki, "mnie to w ogóle nie interesuje" To co tu robisz?

Gość kocha się sercem
idiotki idiotki idiotki, ""Nic nie mówisz o tym, że kochasz potajemnie również drugiego." i kawałek dalej: "A twoje SERCE należy tylko do TEGO JEDYNEGO." i jeszcze dalej: "Idiota; nie rozumie tak prostej sprawy."" ....jak na razie prowadzisz w rankingu.... INTELIGENTNYCH INACZEJ! ...jeżeli nie dostrzegasz w tym IRONII... ....to kwiatek Ci się nie należy.

Gość kocha się sercem
"tylko ciebie tu czytam tępoto" Brawo autor... Cóż za FINEZJA...

Gość kocha się sercem
idiotki idiotki idiotki, "teraz, jak ci to wytknąłem to niby to była ironia" Niby była przed twoim wytknięciem, ale skąd Ty to możesz wiedzieć? Przecież nie było napisane DUŻYMI LITERAMI.....

Gość oljjjjjjjjjjj
iijiji

Gość Glupia suuuka
Widzialam go dzisiaj :( Poryczalam sie. On jest taki wspanialy, teraz to wiem, jestem tego pewna. Wyrozna sie z tlumu, nie moge przestac o nim myslec, marze o tym zeby wrocil 😭 Zrobila bym wszystko, napisalam mu to, on odpisal ze nic nie chce. Dlaczego bylam taka glupia?? 😭

Gość Xvty01
Zdrada jest jak recydywa zawsze się powtarza!!! Zdradę wybaczają tylko masochiści!!! Wiem o czym piszę! Dałam kiedyś komuś DRUGĄ szansę i NIGDY więcej nie powtórzę tego błędu!!! Faktycznie jak ktoś mnie bardzo skrzywdzi to z osoby wrażliwej przechodzę w mega obojętność!-to jest tak jakby coś we mnie w środku umarło!!!