Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majster07

moja dziewczyna stala sie obojetna

Polecane posty

Gość riczard gir
Może przez przypadek zamiast ją przytulić założyłeś jej mataleo no cóż to się zdarza

może wystarczy usiąść i spokojnie porozmawiać,wyznaj twoje obawy i dowiedz się czy ciągnięcie tego ma sens,bo tylko cierpicie,a może kocha cię i jest coś w tobie co bardzo ją drażni,albo ją tak strasznie uraziłeś,że wkurzasz ją,że jesteś,ale pamięta te dobre chwile razem spędzone,przyzwyczajenie i dlatego nie chce tego zakończyć

Gość Lalkaaaaa
"Nie uderzylem jej ani nic tylo mocno trzmalem" - o rany jak ja tego nienawidzę. Mój facet też tak czasem robi, a we mnie to wywołuje tylko atak agresji. Chłopie, nie ważne jakie były Twoje intencje podczas tego "trzymania mocno" - Ty może i chciałeś ją przytulić, żeby się wyciszyła, ale ona tego przytulania nie chciała! A Ty jej nie puściłeś, czyli użyłeś w stosunku do niej przemocy. Zrobiłeś coś wbrew jej woli, używając do tego swojej przewagi fizycznej. Rozumiem dziewczynę, ja też tak mam, nienawidzę tego. Wydaje mi się, że ona jest wyczulona na tym punkcie i uznała, że skoro raz użyłeś w stosunku do niej przemocy (tak, to też była forma przemocy!), to sytuacja taka może się powtarzać w przyszłości. Krótko mówiąc, ona już Ci nie ufa i nie czuje się przy Tobie bezpieczna. I jakoś tak luźno piszesz, że ona miała humorki i fochy. Z doświadczenia wiem, że mężczyźni w ten sposób bagatelizują uczucia i emocje kobiet. Dla Ciebie to były "fochy", a może dla niej to były poważne sprawy? To może napisz, o co były te fochy i humorki?

Gość salni2
wiesz, a moze jest tak jak w moim przypadku. Jestem ponad rok z facetem, na początku dawalismy sobie wszystko, byly mile gesty, słowa, przytulanki, seks, rozmowy....kazda to zna....a potem zrobił sie taki zwyczajny, brakowało mi tego co było na początku, wiec zaczełam mowic mu, ze chce by było jak dawniej.W odpowiedzi słyszałam,-ale kocham cie tak samo, zalezy mi tak samo.,a ze nie okazuje? taki po prostu jestem- gówno prawda- był inny teraz jest inny.Dlatego ja zrobiłam sie obojetna- czasami zastanawiam sie po co to ciagne?z kazdym dniem czuje mniej do niego, ale sa takie dni, ze zal mi tej znajomosci i tego co było miedzy nami

Gość gość
Ja widząc że chłopak staje się na mnie obojętny zamówiłam urok miłosny scalający nasze uczucie na http://magicznerytualy.pl i znowu on zaczął za mną szaleć:)