Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiapysia80

Cellulit

Polecane posty

Gość weronna
nie podobno podczerwień, a naprawdę ona wymiata - jeśli weżniesz urządzenie, które jeszcze przy tym zasysa i masuje to efekt murowany :) Spróbuj VelaShape, albo VelaSmooth - one właśnie bazują na takim kompleksowym połączeniu.

Gość gość
Ja tez musze potwierdzić ze Slim Lipo jest rewelacyjnym zabiegiem. Tutaj naprawde widac świetne efekty.

Gość usiasiasia
Używałam tego trzeciego : www.klub-ekspertek.ofeminin.pl/balsamy%20cellulit,Szukaj,0,0,0,1,1.html jest ok , dziewczyny też piszą że się sprawdził

Gość gość
Same balsamy nie pomogą, mogą być tylko dodatkiem. Moj sposób to masaze bańką chińską i liposukcja ultradzwiękowa. Chodzę do gabinetu dwa razy w tygodniu, na przemian raz masaż raz liposukcja. Mam juz za sobą 6 zabiegów i widzę znaczną poprawę.

Gość gość
Genialne jest serum do ciała Dermatopoietin ze Szwajcarii. daje takie efekty jak zabiegi. Polecam gorąco. Oczywiście nie jest tanie, ale naprawde warto ! Wiekszość preparatów " na cellulit" na rynku to zwykłe kremy nie dające żadnych sensownych efektów. W tym wypadku - mile zaskoczenie!

Gość gość
gość 29.09.2013 Zgadzam się, też tak robię a dodatkowo zauważyłam, że po cakowitym odstawieniu cukru i słodyczy cellulit na nowo się nie pojawia.

Gość gość
A ja jestem zadowolona z działania Get Slim Cellulite.Wspomaga metabolizm energetyczny dzieki czemu tkanka podskorna jest szybciej spalana i nie ma mozliwosci gromadzenia i dzielenia sie pod skora przez co zapobiega powstawaniu cellulitu. I wystarczy 1 tabletka dziennie.

Gość pinkwitch
Na cellulit świetny wpływ mają bandaże Arosha. Taki zabieg wykonywany jest w Vici Clinic w Krakowie przez przemiłą Panią Gosię. Jeden zabieg trwa 45 minut i kosztuje 99 zł. Po nim widać już efekty :)

Mi też balsamy nie pomagały a ćwiczyłam i byłam na diecie. Teraz po prostu uważam co jeść ale zastanawiam się nad zabiegiem Pollogen Legend. Może któraś z Was już korzystała z tego zabiegu? Chciałam zrobic ten zabieg na brzuch ale troche sie boje