Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 misiapysia80

Cellulit

Polecane posty

Go艣膰 misiapysia80

Cze艣膰 Dziewczyny, jak si臋 pozbyc cellulitu? Lato zbli偶a si臋 wielkimi krokami, a u mnie na udach nie za ciekawie to wygl膮da//

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 razorkaa
Podobno ostatni hit to jest podczerwie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spaaaaaaaaaaaaaaam
tak spamerko, podczerwie艅...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi77777
A ja s艂ysza艂am, ze mozna sobie zrobi膰 balsam kawowy samemu? Zna ktos przepis??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 isykja
Mo偶na, s膮 strony z tzw. biochemi膮 kosmetyczn膮, sprzedaj膮 r贸偶ne sk艂adniki z kt贸rych samemu si臋 robi kremy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razorkaa
Opr贸cz tego ma艂o w臋glowodan贸w i duuuzoooo ruchu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 endi77777
O dzi臋ki, musz臋 zg艂臋bi膰 temat. Znajoma mieszka we W艂oszech, m贸wi ze rewelacyjnie dzia艂a. I to poza tym fajne, samemu sobie wyprodukowac kosmetyk :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 isykja
W臋glowodany to zale偶y jakie. Cukier, owoce i ciastka czy bia艂y chleb na pewno w odstawk臋, razowe pieczywo, razowy makaron, br膮zowy ry偶 s膮 Ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 erykahbad
Kolezanka robi, wiem ze uzywa gotowej bazy kremowej i maceratu z alg. A o co cho z ta podczerwieni膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 isykja
Pewnie o kit i wyciaganie kasy jak wi臋kszo艣c zabieg贸w "kosmetycznych"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razorkaa
@ Prawda, ciemne pieczywo w umiarkowanych ilo艣ciach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 isykja
Ech... a cz艂owiek w dobrej wierze odpowiada :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cubea
Najlepszym sposobem na pozbycie si臋 cellulitu s膮 na pewno zabiegi kosmetyczne. najskuteczniejszym moim zdaniem jest Smooth Shapes. Ostatnio dowiedzia艂am si臋 o nim troch臋 wi臋cej w Klinice La Perla. Jest on praktycznie bezbolesny, podczas zabiegu odczuwa si臋 jedynie intensywne ciep艂o, a po serii takich zabieg贸w jest ca艂kowicie wolna od sk贸rki pomara艅czowej. Dobrze jest r贸wnie偶 dodatkowo zrobi膰 sobie drena偶 limfatyczny. Dzi臋ki temu efekty b臋d膮 szybciej widoczne.

Udost臋pnij ten post

endi, ja zrobi艂am sobie ju偶 2 razy peeling kawowy i sk贸r臋 ju偶 mam g艂adsz膮! przepis贸w w necie znajdziesz mas臋, ja robi臋 z tego: 8 lub wi臋cej 艂y偶eczek mielonej kawy wysypujemy na sitko, zalewamy wrz膮tkiem i zaparzamy. Nast臋pnie fusy z kawy mieszamy w miseczce z oliwk膮 lub 偶elem pod prysznic (dowolnie, najlepiej z 偶elem bezzapachowym). Mo偶na doda膰 szczypt臋 cynamonu lub dowolnego olejku zapachowego (np. pomara艅czowego). Nale偶y nak艂ada膰 na zwil偶ona sk贸r臋 i masowa膰 ok. 10 min. (czas masowania jest dowolny). Inna opcja jest taka, 偶e po na艂o偶eniu owijasz si臋 foli膮 i czekasz 30 min., ale tego jeszcze nie pr贸bowa艂am:)

Udost臋pnij ten post

Do lataaaa piechot膮膮膮膮 i... bez cellulitu! Ja przynajmniej tak w艂a艣nie si臋 wybieram, a i Was z przyjemno艣ci膮 poci膮gn臋 za sob膮:) Kilka dni temu ruszy艂 pierwszy w sieci blog z 3-miesi臋cznym kompleksowym programem zwalczania cellulitu: www.jaksiepozbyccellulitu.com Publikuj臋 tam tylko sprawdzone porady, wskaz贸wki, 膰wiczenia na smuk艂膮 sylwetk臋, a przede wszystkim mam dla Was specjalne zaproszenie do wsp贸艂tworzenia wyj膮tkowego poradnika walki z cellulitem. Dziel膮c si臋 swoimi sposobami i do艣wiadczeniami, staniecie si臋 wsp贸艂autorkami opublikowanego za 3 miesi膮ce najlepszego poradnika w Internecie! Serdecznie zapraszam Was na bloga, dzi艣 wpis o podr臋cznym arsenale w walce z cellulitem. Cell pal!

Udost臋pnij ten post

zadne tam drogie zabiegi...zeby z nich byl efekt to trzeba ich zrobic kilkanascie (co sporo kosztuje) no i potem juz je robic regularnie a malo kto moze sobie na to pozwolic... od dawna dreczyl mnie cellulit, co jakis czas mialam zapal, stosowalam ciagle nowe kosmetyki, robilam sport ale motywacja czesto byla krotka. W tym roku postanowilam naprawde sie wziac. Od dwoch miesiecy zaczelam regularnie uprawiac sport - okolo 2 razy w tygodniu biegi, 2-3 razy w tg zestaw 15 min cwiczen Tamilee Webb na DVD na pupe i niedawno kupilam sobie gabke szorstka do masowania. I wiecie co, efekt naprawde jest niesamowity. Jeszcze widac cellulit ale jest o wiele lepiej, to daje mi motywacje i mam nadzieje ze jak wytrwam i regularnie bede cwiczyc to bedzie jeszcze lepiej. A co do diety to nic sobie nie odmawiam, zaczelam troche wiecej pic wody, bo to wane i staram sie przynajmniej raz dziennie zielona herbate i to wszystko a nie zadne tam cuda. Nawet zadnego kremu nie stosuje - wyprobowalam juz chyba wszystkie dostepne na rynko, od drogiego do taniego - mowie wam nic tam nie pomaga jak ruszyc tylek z kanapy! Pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Powstawaniu cellulitu sprzyjaj膮 zaburzenie kr膮偶enia 偶ylnego, niepoprawna postawa, nieodpowiednia dieta i siedz膮cy tryb 偶ycia. Cellulit nie musi si臋 wi膮za膰 z nadmiarem tkanki t艂uszczowej. Oczywi艣cie podejmuj膮c walk臋 z tym problemem nie zaszkodzi zmieni膰 diet臋 na bardziej lekk膮, czy stosowa膰 masa偶e uj臋drniaj膮ce. Jednak je艣li nasze zabiegi nie przynios膮 spodziewanych rezultat贸w warto si臋gn膮膰 po pomoc. W leczeniu najwa偶niejsze jest zastosowanie odpowiedniej terapii np. tzw. mezoterapia, limfodrena偶e, wykorzystanie zabieg贸w z u偶yciem fal radiowych, masa偶e, wstrzykiwanie dwutlenku w臋gla (carboxyterapia).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dolukk
A kto powiedzia艂 ze musza to byc drogie zabiegi? Z tego co wiem to jednak teraz mezoterapia nie jest juz jakim艣 starsznie drogim zabiegiem,zebysmy mia艂y sie zastanawiac czy ja robic czy nie bo zrujnuje nas finansowo.Absolutnie tak nie jest.A wyb贸r takich zabieg贸w jest naprawde duzy-tu jest fajny artuku艂 na ten temat http://uroda.onet.pl/twarz-i-cialo/zamiast-implantow-zastrzyk,1,4101091,artykul.html

Udost臋pnij ten post

Oczywi艣cie, 偶e takie zabiegi nie musz膮 by膰 drogie. Jednak nie warto da膰 si臋 skusi膰 jedynie cen膮. Za zabieg, kt贸ry wydawa艂 si臋 atrakcyjny cenowo a wykonany przez niedo艣wiadczon膮 osob臋 lub w marnych warunkach przyjdzie nam zap艂aci膰 p贸藕niej. Szcz臋艣cie je艣li bez uszczerbku na zdrowiu. Wszyscy chyba znaj膮 powiedzenie "Co tanie to drogie". Warto zwr贸ci膰 uwag臋 czy zabieg przeprowadzany jest u certyfikowanego lekarza medycyny estetycznej. Lekarza przyjmuj膮cego najbli偶ej naszej okolicy mo偶emy odnale藕膰 poprzez wyszukiwark臋, tutaj: http://www.certyfikowani.org/lekarze/szukaj.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilonkaaaa 45
Na celulit polecam ca艂a seri臋 skutecznych zabieg贸w,wybra膰 mo偶na z serwisu www.Frupi.pl tam s膮 zdecydowanie najlepsze okazje z r贸偶nych miast Polski,a efekty zadowalaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agata z.
Ja na cellulit stosuj臋 velasmooth, seria przyjemnych zabieg贸w w DermaMed we Wroc艂awiu. Efekty widoczne w expresowym tempie no i do tego centymetr贸w te偶 ubywa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 peeneska
heheh potwierdzam - u mnie te偶 dzia艂a :) teraz wybieram si臋 na d艂ugo wyczekiwany urlop i mog臋 bez wstydu za艂o偶y膰 bikini - jupppi :D:D:D szkoda, 偶e wcze艣niej nie trafi艂am na Velasmooth.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Matysia
Ja te偶 by艂am na Veli smooth w Dermamedzie. Ten sprz臋t jest cudowny - chcia艂abym mie膰 go w domu :D Raz dwa rozprawi艂 si臋 z moim cellulitem na nogach :) Teraz chodz臋 raz na 3 tygodnie na przypominaj膮cy zabieg , co by nie straci膰 ju偶 uzyskanych efekt贸w. Ostatnio by艂am te偶 na pr贸bnym zabiegu Veli shape - jest mega przyjemny ! Podobno najlepsze efekty s膮 wtedy , kiedy stosuje si臋 je naprzemiennie - raz Vela smooth (na cellulit) i raz Vela shape (na zmiejszenie w obwodzie). Na pewno to sprawdz臋 i dam znaka jak mi posz艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wanddda90
W艂asnie chyba najlepiej jest zadzia艂a膰 na cellulit od wewn膮trz. Z pewno艣cia same efekty beda jeszcze lepsze a my latem spokojnie wbijemy sie w str贸j k膮pielowy.

Udost臋pnij ten post