Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak radosci z seksu

powiedzial ze wszedl we mnie jak w maslo- czy to znaczy ze jestem luzna?

Polecane posty

moj partner na poczatku znajomosci szybko dochodzil, nawet po paru pchnieciach. teraz moze bardzo dlugo, ostatnio wlozyl mi poduszke pod pupe. ja go nie czuje w srodku w pozycji klasycznej, najwiecej od tylu czuje ale to glownie wchodzenie czlonka i mocniejsze pchniecia. czy to znaczy ze jestem tam luzna? co moge z tym zrobic? odam ze mialam malo partnerow.

Gość ćwicz mięśnie
kegla :)

cwicze ale jak podczas seksu zaciskam to i tak go nie czuje. a z tym wejsciem jak w maslo to poze byla aluzja ze jestem luzna?

Gość powiedz mu że ma za małego
chuja i nie czujesz

nie jesteś luźna ,ale nie myśl o tym tylko odbieraj przyjemność z tego Pochwa nie odbiera wrażeń dotykowych tylko wejście do pochwy jest tak unerwione dlatego czujesz gdy wchodzi. Już jest taka fizjologia że gdy kobieta jest bardzo podnieca to facet odczuwa większy luz bo pochwa pragnie penisa i dla dojrzałego w seksie faceta jest też podniecające

wczesniejszego partnera tez nie czulam... nie wiem czy problem moze byc taki ze wspolzycie zaczelam w wieku 25 lat i te miesnie byly nie uzywane?

czyli tego trzeba sie nauczyc? bo np jak jest w srodku to przy wiekszych pchnieciach czuje ale w pozycji od tylu. a jak wchodzi to jest najprzyjemniejsze pozniej to z czuciem ciezko.

zaciskając mięśnie Kegla przyśpieszasz finał partnerowi bo to my odczuwamy na penisie takie pulsowanie

dokładnie jak napisałaś bo członek uderza o sklepienie pochwy i to odczuwasz Niektóre kobiety to podnieca nawet na granicy bólu odczuwają przyjemność

wejście do pochwy jest unerwione dlatego jest przyjemne dla ciebie ten moment rozchylania wejście przez penisa a po chwili już wejście jest rozchylone i odczuwasz tylko uderzenia o sklepienie .

Gość sramanatowszystkokkkkk
jak w maslo to noz wchodzi, moze ma na mysli to ze chcialby cie piescic nozem?

doradco a ty czujesz jak wchodzisz w kobiete ze wchodzisz jak w maslo? a np moze byc tak ze to wejscie mam w miare ciasne a w srodku po prostu budowa jest luzniejsza?

Gość habrys
dobry doradca co ty pierdolisz za głupoty :D

chyba mu chodzilo ze jak jestem mokra to wchodzi jak w maslo ze latwo sama nie wiem ;/

Gość habrys
brak radości: może jest tak, że po prostu jesteś mocno nawilżona, wtedy odczucia są nieco mniejsze. widocznie dla ciebie intensywnym doznaniem jest stymulacja wejscia kilka partnerek moich tez tak mialo... sprobujcie pozycji od tylu, gdzie penis ma kat natarcia mozliwie duzy (nie wchodzi gladko w pochwe tylko maksymalnie naciska na sciany). ostatnia mozliwoscia jest rozmiar penisa, ale nie sadze.

Gość kasenka
jak bys miala problem z nawilzeniem, docenilabys to maslo ;) czy partner ma duzego penisa?

wlasnie pisalam wczesniej ze najbardziej od tylu czuje np na stojaco albo na pieska gdy np glowe mam na lozku. Na pewno jest tak ze jak jestem bardzo podniecona to lepiej go czuje moze wtedy miesnie sie same zaciskaja sama nie wiem. Ale w klasyku tylko wejscie czuje, probowalismy nogi do gory albo zgiete malo pomaga.

Gość habrys
to ze pochwa nie odbiera wrazen dotykowych to jakies zupelne bzdury z kapelusza. generalnie dalsze czesci to tez jakies pierdoly z kosmosu, nie sluchaj go ;) nick niestety nie pokrywa sie z wiedzą... mięsnie kegla tez mogą ci pomoc, bo przez to pochwa zaciska sie na penisie i bedziesz bardziej odczuwala bodzce...

a grubosc to gdzies max 15 cm a co do grubosci to np przy robieniu loda cala dlonia obejme wiec nie wiem czy jest zbytnio gruby.

wchodzi jak w masło.... to przenośnia poetycka z 13 księgi Pana Tadeusza Poszukajcie tego internecie i poczytajcie

Gość habrys
podczas podniecenia pochwa zmienia swój kształt, tak żeby lepiej objąć członka (a nie jak pisał "dobry doradca" poluźnia się)... jak jesteś mocno nawilżona to tak już jest... lepsze to niż być zbyt suchą... generalnie nie ma co narzekać, tylko przyjąć jak jest, może potrzebujesz po prostu dłuższego wstępu, żeby się podniecić mocniej, albo np pierwszy orgazm ustami czy jakimś innym sposobem stymulacji, a stosunek potem... spróbujcie też pocyzji na leżąco od tyłu, albo na jeźdźca od tyłu, albo np on siedzi na krawędzi krzesła a ty się nabijasz na niego jakgdyby robiąc przysiady (tyłem do niego)

Gość habrys
dobry doradca, Ty już lepiej nic nie pisz ;) tylko sobie czytaj XIII księge P.T. i przestań ludzi w błąd wprowadzać swoją niewiedzą ;)

Gość habrys
dobry doradca, piszesz o mnie, czy o sobie?:D polecam zapoznanie się z podstawową wiedzą na temat budowy i funkcjonowania kobiecego układu rozrodczego, to będziesz wiedział, że pochwa jest unerwiona i jakie zmiany w niej zachodzą na wskutek podniecenia seksualnego ;D

masz rację i jeszcze dokończ tę myśl żeby ludziom żyło się szczęśliwie i dostatniej w ciemnogrodzie Polskim

Gość habrys
co ty pierdolisz :D:D:D:D:D idź zatem, czerpać wiedze na temat seksu z XIII księgi Pana Tadeusza, i nauczaj dalej ten ciemnogród :D szerz ciemnote kretynie

na lezaco od tylu juz bylo ale nie czulam zbytnio. a np na lyzeczki moze to by bylo dobre?? cy do tej pozycji trzeba miec duzego?