Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieciecooo

Jestem w Tesco....masakra jaka biedota ! Ci ludzie...zalosni

Polecane posty

Gość dajcie spokój biedaczynie
nie dość, ze mózg nie halo to jeszcze nawet cycków nie ma.. biedulka

Gość qwerqrqwe
a kim jesteś z zawodu?

To,że masz kasę i pochodzisz z bogatego domu nie znaczy,że jesteś lepszy i bardziej inteligentny.Pokazałeś to w swoich wpisach...Zresztą mam codziennie przykład moich sąsiadów.każdy w domu po 2 super auta,kasy jak lody,ciuchy z najwyższych półek a prostaki i chamy jakich mało.za grosz poszanowania czyjeś pracy,zero kultury,wysławiać się nie potrafią.Śmieci wystawiają na klatkę i śmierdzą tygodniami bo nikt nie ubrudzi sobie rączek,żeby wynieść do śmietnika,laski wrzucają zakrwawione podpaski i tampony do worka na śmieci i przez worek widać...ich pieski sikają po klatce bo sprzątaczka i tak umyje klatkę...Żałosne...Nikt ich nie lubi,każdy unika a oni siedzą przed klatką na robioną na zamówienie ławeczką przy grillu takim kamiennym i chcą,żeby z nimi ktoś pogadał a każdy ma ich w nosie i wszyscy sąsiedzi siedzą z drugiej strony domu.Rozmawiają,śmieją się,grillują itp. a Ci sami.Kasa nie świadczy o człowieku,więc nie wiem czym się chwalisz.

Gość fajaaaaaansiara
zamiast piersi powinnaś sobie mózg powiększyć...

Gość fajaaaaaansiara
Nic w zyciu nie osiągnęła, wszystko dostała i myśli że dlatego błyszczy.

Gość trelllelllelele
Ja też nie lubię takiej chołoty (ale takiej prawdziwej) marginesów, którzy przeklinają, nie mają pracy, narzekają wkoło, jak widzą bogatego to by najchętniej zaje*** za to że ma lepiej od nich. Albo te matki z dziećmi, w okropnych ciuchach, zaniedbane, z odrostami, śmierdzące fajkami przeklinające na każdym kroku.... O! Albo nastolatkowie śmierdzący na kilometr alkoholem i fajkami, co drugie słowo to ku*** , a jak mnie widzą to im kapie ślina, ochyda!!!!!!!!!!!! Owszem boje się takich ludzi, dla mnie to plebsy, którzy zazdroszczą takim jak ja i to normalne że takich ludzi się boję jak widzę jak na mnie patrza czy na innych mających fajny samchód, ładnie ubranych itp. Taką chołotę można przeważnie spotkać w duzych supermarketach, biedronkach, autobusach i pociągach... Nie mówię tu o ludziach na prawdę ubogich, bo takich jest mi szkoda i sama nawet takim pomagam. A plebsów nienawidzę!!!

Gość netto- biedronka
czasami jak się stoi przy kasach w biedronce,netto, czuś potem i smrodem , lub alkoholem od takich biedakow czy pijusów :D:D:D to fakt :D

Gość wefgrehtjyghj
r

Gość niepowiem kim jestem
i co, zyeby? :D daliście się nabrać, łyknęliście prowokację jak gówno z marketu szacun, debile

Gość do prowokatora.
dresy, stare baby, brzydkie matki z dziecmi, dwie babki na dziale komputerowym ostro bluzgaly,corka jednej z nich ma same paly wszyscy zalosnie ubrani,te geby ! Wiem ze mnie zaraz zgluzgacie ale sory widocznie jestem poj**ana . Wychowano mnie w dobrym bogatym domu i lubie patrzec n ladnych bogatych ludzi a nie na biedakow i stado matek z wozkami. Ale coz...musialam tu dzis przyjsc,i zaraz wychodze !! P mozna sie z ciebie posmiac :)

Gość biedna żona biedaka
Cóż...też nie lubię biedoty z tesco dlatego kupuje w Biedronce :)Skoro zakupów nie przywieźli czemu nie wyslalas kamerdynera autorko?:)

Gość jakaś postkomusza żydówka
udaje że się dziwi

Gość biedna żona biedaka
Dodam jeszcze że też jestem matką z wózkiem.Na szczęście Bóg nie szczędził mi urody:) ale dbam o siebie niema co ! Więc czasem kiedy wracam z Biedronki moim autem (seat rok 94 :) wstępuje do drogerii po farbę do włosów za 9,90 i z odrostami niemam problemu.co do ubrań często kupuje w lumpeksach ale ładnie wyprane w Klebuszku z Biedronki robią wrażenie:) szczególnie na plepsie którego podkreślam nie lubię :)

Gość JednaZNiewieluŚlicznotek90
Mózg sobie powiększ Autorko :)