laajka 0 Napisano Maj 6, 2011 Cześć dziewczyny! dostałam luteine na na wyregulowanie okresu. Zastanawia mnie jednak jakie miałyście samopoczucie po tym hormonie, brak koncentracji, bóle głowy, złe samopoczucie? bardzo przytyłyście, urosły wam po tym piersi? teraz mam sesje, egzaminy na studiach i totalnie się po tym cholerstwie nie mogę uczyć.. na szczęście nie przytyłam, ale piersi mogły by urosnąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Audiolla Napisano Maj 6, 2011 w tym cyklu biorę ją 2 dzień 1x2 dopochwowo. skutków ubocznych brak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laajka 0 Napisano Maj 6, 2011 ja biorę pod język, już chyba 7 dzień, jeszcze tylko 3 dni i w tym cyklu koniec :) ale ja się nie czuje zbyt dobrze, brak koncentracji i senność, masakra jakaś :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Audiolla Napisano Maj 6, 2011 niektóre nie znoszą jakoś super tego leku, mdłości itd. ja biorę dopoch. więc poproś lekarza o zmianę i problem z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Maj 6, 2011 bralam swego czasu tez luteine, skutkow ubocznych brak, dobrze sie czulam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assialbnn Napisano Maj 6, 2011 ja nie zauwazylam zadnych zmian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach