Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak-wollnych

Moze ktos mi wyjasni... Dlaczego jest tak malo wolnych facetow w wieku 20-28 ? :

Polecane posty

Gość brak-wollnych

spotykam zajetych, zonatych ,dzieciatych - wiekszosc przypadkow, czasem jakis zboczeniec, albo 'zdradzacz' . Ci ktorzy sa wolni sa najczesciej malo atrakcyjni, nudni. Gdzie moge poznac przystojnego fajnego inteligentego faceta ? Najlepiej niewierzacego,ktory nie chce dzieci ? Chyba nigdzie. Jestem skazana na samotnosc :(

Gość pppppepper
mam takiego kolege ,pasuje do twojego opisu...ale jest chorobliwie niesmialy,zamkniety w sobie... Zle szukasz ,i nie patrz na portale randkowe...

Gość ajmdmjad
nie ma już takich. wszyscy zajęci, pozostalimy ci my czyli dinozaury.. bierzesz czy celibat po kres??

Gość przystojniakkkkk
Mam 25 lat, jestem przystojny, inteligentny, mam dobrą pracę, w. wykształcenie.... nie masz jednak u mnie szans, Boga w Tobie nie ma !!!! No i dzieci, nie chcesz dzieci, zostań lessbijką.

Gość patologiczny
Ten wyzej to pewnie typowy Polaczek :D ja jestem fajny i spelniam twoje oczekiwania, jak chcesz to zostaw maila ;)

Gość ncvgmg
polecam czata, naprawdę. spotkałam tam miłość mojego życia

Gość ddoooddooooooodallla
"Moze ktos mi wyjasni... Dlaczego jest tak malo wolnych facetow w wieku 20-28 ?ę bo sa zajeci?....

Gość bhjbjh
Przeciez juz od lat trabia o tym, ze na jednego wolnego faceta przypada pare chetnych kobiet, wiec nie ma w tym nic dziwnego

Gość ddoooddooooooodallla
"Przeciez juz od lat trabia o tym, ze na jednego wolnego faceta przypada pare chetnych kobiet, wiec nie ma w tym nic dziwnego" taaaa to czemu tylu skamla ze nie ma dziewczyny, ze sa prawiczkami, ze co, ze tamto sramto?

Gość scd
a gdzie ty dziecino prawiczka widziałaś? nie potrafię sobie wyobrazić jaki musiałby być facet żeby nie zamoczyć? widziałam juz dużo mega pasztetowych facetów i uwierz zaden z nich nie byl prawikiem. :D to tylko na necie tak pisza jakieś jednostki. i tez nie wiem skad sie biora samotni ludzie. moi wszyscy znajomi kogos mają, nie znam wolnych osób. no moze jedna mega szara myszkę i chyba dziewice, reszta ludzkości sie sparowała. nie wiem jakim cudem zostałas sama?

Gość IMO13811
Killer - pindo. :classic_cool:

Gość scd
IMO czy ty jestes normalny? wczoraj zarywałes do jakiś 2 w innym te,acie. ty tak di kazdej w czarnym niku napieprzasz komplementy? opanuj sie onanisto. moze w realu bys sie zajął jakąs dziewczyną a nie tylko na necie piszesz komplementy. FACECI JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI. JEDYNE CO TO KOMPLEMENTY I PODENIETA I TRZEPANIE KONIA. A SIETEK Z ZAKUPAMI NIE MA KTO NIEŚĆ, DRZWI NIE OTWIERACIE. TAKIE Z WAS FACETY ZE TYLKO BYŚCIE UMOCZYLI I SIE NAPALALI A NAPRAWDE KOBIETOM NIE CHCECIE WCALE POMAGAĆ W NICZYM. NIE SPRZATACIE, NIE GOTUJECIE, NIE PIERZECIE, NIE ZADOWALACIE SEKSUALNIE PARTNEREK, NIE ZAJMUJECIE SIE DZIEĆMI, PSEM, KOTEM I RYBKAMI, W NICZYM DOSLOWNIE W NICZYM NIE MOŻNA NA WAS LICZYC WIĘC WSADŹCIE SOBIE GŁEBOKO W TEN WASZ BRUDNY ODBYT TE WASZE PUSTE KOMPLEMENTY I WEXCIE SIE DO ROBOTY!!!!

Gość tak zgodzę się to pokolenie
bo po wpadali z małolatami?

Gość IMO13811
scd "Bla, bla, bla - jestem frustratką" Zgadzam się. :D

wolnych facetów jest pełno i nie koniecznie muszą byc brzydalami tylko poprostu sie nie podobają i tyle

Gość BerSerkeR
Ja mam 20 lat... Do najprzystojniejszych i najinteligęntniejszych niestety nie należę. Ale znam dwie bardzo ważne zasady gdy szuka sie kogoś 1.Jeżeli oczekuję konkretnych cech charakteru/fizycznych powinnam sama je posiadać - tj szukam kogos przystojnego OK - ale tez musze coś soba reprezentować... 2.Nie oczekuje cudów. jak widze takie komentarze...bo wolni zazwyczaj są nudni i niezbyt atrakcyjni...Wiesz właśnie to polega na tym że większość facetów którzy są wolni sa w takim położeniu a nie innym z masy innych powodów niż twój subiektywny punkt widzenia...np?? kariera zawodowa,nauka,hobby czasami to jest przeszkodą... Btw.Samo słowo atrakcyjny dla każdego ma inne znaczenie,oczywiście mamy pewien umowny wizerunek atrakcyjnej kobiety i atrakcyjnegoi mężczyzny jednak odbiega to od tego jacy ludzie są naprawdę.

wolni faceci są nudni :D tak tylko myslą idiotki prawda jest taka ze od facetów wymaga sie wiele bo ma : byc przystojny, inteligentny , nie moze byc nudny , przy kasie, imprezowicz bo ten kto nie chodzi co tydzień na impreze to frajer a kobieta wystarczy ze ma cipe i juz mysli ze nic nie musi robic wkońcu nie ten to inny

No tak kazda kobieta ma cipe i moze sie ruchac a nie kazdemu facetowi urusl pindol i tu macie przewage .

Gość agfgdddddddddddiaiiiiiiiiiiiii
ja mieszczę się w tym przedziale wiekowym, wykształcony, przystojny, nie jestem nudny i jestem wolny, a jestem wolny dlatego że potrzebuję trochę czasu żeby się przed kimś otworzyć a kobiety to idiotki które lecą na bad boyów z dobra bajerą

Wiesz...Niestety nie mam tak wysokiego mniemania o sobie jak kolega : agfgdddddddddddiaiiiiiiiiiiiii Otóż : imprezowiczem - jestem...ale to tez panie ma swoje złe strony (5 dni biby dzień w dzień ?? to chyba raczej zle ;D),przystojny?? kwestia gustu - pamiętajcie panie że czym bardziej atrakcyjny partner tym jest bardziej asertywny i niezależny,nudny?? raczej nie jestem...uprawiam sporty,ASG,siłka itd. ale nie mam kasy xD> co do imprezowania : sądziłem że kobiety odbierają to jako wadę że facet 2-3 razy w tygodniu imprezuje na domówkach,dyskach itd. Co do Bad Boyów...Ale większośc z nich to pozerzy...Żadko trafić kogoś kto naprawdę jest bad...

Gość kobieta jbo
a ja włąśnie lubię spokojnych ludzi. dla mnie są nudni. mają nauke albo prace to nie znaczy sa nudni i nieatrakcyjni.

Gość gość
kobiety maja po prostu strasznie duze wymagania co do facetow albo ma byc kasiasty w miare albo super ciacho posrodku to szkoda im czasu. Z drugiej strony spotykam czasem kobitki co nijako wygladaja a wymagania jak u ksiezniczki tylko po co z siebie robic wolu roboczego. Szczerze wole byc sam niz sie meczyc z tymi bylejakimi trutniami o dwoch lewych rakach czesto posiadajacymi jakis przychowek a ile sie czlowiek nie naslucha jakie to dziewice prawie :D

Gość gość
Odpowiedzialny, porzadny, z zasadami, dzentelmen takie cechy nie sa atrakcyjne u faceta przed 30.