Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lord Vaderek

KAŻDA POLKA MARZY O ARABACH

Polecane posty

Gość Lord Vaderek

ah te araby :D Oby każdą goscinna w kroku dla islmistów to spotkalo. Lara Logan ma 39 lat i 18-letnie doświadczenie w pracy korespondentki. Relacjonowała polityczne zmiany na świecie. Po egipskiej rewolucji zniknęła na trzy miesiące. Dopiero teraz opowiedziała o koszmarze, jaki przeżyła na placu Tahrir w Kairze. http://wiadomosci.onet.pl/raporty/rewolucja-w-swiecie-muzulmanskim/szokujace-wyznanie-zgwalconej-reporterki,1,4263315,wiadomosc.html

Gość holownik
Lara Logan brzmi jak Polka aha... naucz sie wklejac linki najpierw arabie a później jebnij się w łeb i zastanów się co próbujesz osiągnąć...

Gość Lord Vaderek
no to wklej ten link poprawnie dajko arabska , pokaż czy coś wiecej potrafisz niż wystawki na kurortach arabskich dla kochanków kóz :D

Gość holownik
pfff :D i co jeszcze? nie mam interesu uczyć kretyna obycia w sieci;)

Gość dżyngis khaaan
uuuuu no i miał być trollingowy prowokacyjny temat, niestety zabrakło autorowi umiejętności posługiwania się komputerem :( ale przykro... :D:D:D:D:D

Gość Lord Vaderek
Nie mogę przestać myśleć o tych Arabach, od kiedy w zeszłym roku Abdul, Mahmud i Hassan przyjechali do McDrive'a w którym zajmuję się czyszczeniem klozetów, i zrobili mi seans bukakke. ❤️

Kobiety, nie zaprzeczajcie, bo tak właśnie jest. Mam parę koleżanek, które zakochiwały się w Arabach na wakacjach np. w Egipcie. Jedna z tych koleżanek "przywiozła" stamtąd dziecko. Teraz wychowuje je sama. Ale już najbardziej dobiła mnie moja siostra, którą uważałem zawsze za mądrą i inteligentną. Zakochała się w jakimś Ahmedzie na wycieczce do Tunezji. Chciała rzucać wszystko i do niego jechać. Na szczęście rodzice ją w porę ostudzili. Ale do tej pory marzy o tym Arabie, ogląda jego zdjęcia i tęskni :o

Gość yhm yhm yhm taa...
Dementuje. Nie marzę o Arabach :O🖐️

Gość araby
nigdy w zyciu !!! :O 🖐️

Gość araby
nie wiem, jak oni moga sie komus podobac :O 🖐️