Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Apolejka

Obwisłe piersi...

Polecane posty

Hej. mam pytanie do Pań i Panów.Mam bardzo obwisłe piersi,normalnie dwa jajka sadzone(od 3 lat choruję i ciągłe zmiany wagi zrobiły swoje niestety).Od niedawna mam nowego chłopaka.uprawialiśmy już seks ale byłam w staniku.Widziałam,że bardzo chciał poieścić moje piersi ale nie pozwoliłam mu ściągnąć biustonosza,żeby te moje zwisy "wywalić na wierzch".Teraz jednak wyjżdżamy na wspólny weekend,napewno będziemy się kochać i pieścić i trochę głupio spać ciagle w staniku :(.jak sobie radzicie kobietki z obwisłym biustem,pokazujecie go i dajecie normalnie całować i pieścić się?Czy drodzy Panowie bardzo Wam przeszkadzają takie piersi? Nie wiem,co mam zrobić...Wiem,że to głupie ale wstydze się ich bardzo a dopiero z nowym chłopakiem kochaliśmy się zaledwie kilka razy :(

Współczuje facetowi, jednak go bardziej będziesz i tak interesowala od pasa w dol, wiec sie nie martw

Albo zaakceptuję Cię taką jaką jesteś, albo bardziej będzie estetą. Któż to może wiedzieć? Zwłaszcza tu?:O 🖐️

Gość pion
Odt niedawna masz chłopaka i jvz mu d..py dajesz ?

Pion-mam swoje lata to na co mam czekac.Znamy sie troche,para jestesmy od niedawna ale nie boj sie nie dałam mu na 1 randce :D

Apolejka stosuj prysznic na biust naprzemienny zimna/ciepła woda, od zaraz to nie pomoze ale przy dłuzszym stosowaniu tak. A zresztą ma cie kochac jaka jestes a nie jaka moglabys byc ;)

I wogóle po co o tym pisac masz brzydsze piersi niz ideal i tyle nie zmienisz tego nie mysl o tym ciesz sie seksem. bo to nie ma sensu niby wszyscy brzydcy i starzy ludzie ciagle placza ze nie sa ladniu

Masz w głowie jakąś dziwna definicje miłości, dziecko. :D I daruj sobie te odzywki. Nie jestem twoją mamą.

Aż Hammerfall się wspomniał. :D so I say farewell. I'm yours forever. And I always will be :classic_cool: 🖐️

Gość salianka
Stosuj naprzemienne ciepłe i chłodne prysznice na biust i dekolt (zakończ zawsze chłodnym). zainwestuj w jakiś ujędrniający krem do biustu, wykonuj kilka prostych ćwiczeń: - złącz dlonie (jak do modlitwy) na wysokości biustu (łokcie na zewnątrz) i mocno naciskaj jedną na drugą potem - trzymając ręce w tej samej pozycji zahacz je palcami i ciągnij na boki Zrób codziennie kilka serii tych ćwiczeń (naprzemiennie pchanie i rozciąganie) - wzmacniają mięśnie biustu. Nie wrócisz im rewelacyjnego wyglądu piersi 20latki, ale na pewno poprawisz. A poza tym jak cię kocha to całościowo i biust mu nie powinien przeszkadzać.Przecież ciało każdego człowieka zmienia się (z reguły na niekorzysć.

Taki prysznic na pewno nie zaszkodzi, poza tym masaże i kremy ujędrniające oraz odpowiednie ćwiczenia - moze pod okiem trenera w siłowni?

Gość gość
Obwisłe cycki jestem w stanie zaakceptować ale szerokich bioder, wałów na brzuchu, wielkiego tyłka lub grubych ud już nie.

Gość gość
ja też mam obwisłe piersi, ale... tak bardzo się tym nie przejmuję. mam po prostu naturalnie bardzo duży biust (miseczka E), żaden naturalny duży biust nie jest sterczący, chyba że u nastolatki. mężczyźni, wydaje mi się, nie zauważają tego :) zwykle są zadowoleni, że duży i naturalny, a stopień jędrności... to już dla nich drugorzędna sprawa. więc, autorko, może przesadzasz? nie wiem, ja myślę, że moje piersi nie są złe :) ale czasem się zastanawiam, czy za parę lat nie zrobię sobie operacji podniesienia piersi.