Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazda.wariatka.ma.w.glowie.kwi

staram sie zajsc w ciaze

Polecane posty

Witajcie, od jakiegos czasu czytam to forum i czesto widze tu bardzo madre i pomocno dla wielu kobiet informacje/odpowiedzi. Mam nadzieje, ze tez taka otrzymam od Was :) Od stycznia staram sie zajsc w ciaze mam stalego partnera 6 lat chcemy byc razem i bardzo pragniemy dziecka czasami mysle, ze to siedzi w mojej glowie, ze za bardzo chce i dlatego nie wychodzi... Po prostu ciezko jest mi odpuscic skoro wicaz o tym mysle ;/ Obliczanie owulacji i wogole to juz sie staje powoli nie do zniesienia. Ja mam tak bardzo regularne cykle, ze nawet wiem kiedy uwalnia sie moje jajeczko (boli mnie wtedy bardziej niz przez te kilka dni prawy jajnik) i jest to dokładnie 14dc. Biore folik i teraz zaczelam brac jeszcze olej z wiesiołka. Jestem zupełnie zdrowa nie pije nie pale ginekologa odwiedzam srednio raz w miesiacu, ktory za kazdym razem mi mowi, ze jesli chce dzidziusia musze działac i tyle:) Błagam pomożcie moze znacie jeszcze jakies metody, ktore mogą ułatwic mi zajscie w upragnioną ciaze?? Dodam tez ze po kazdym stosunku bioderka w gore zeby wszystko spłyneło i kochamy sie praktycznie co 2 dni zeby plemniki były zregenerowane. Czekam na wsparcie :)

Gość rockman4857
I tak nie zajdziesz, chyba ze z innym

juz nie moge się doczekac az zleje się we mnie:) chce miec tego dzieciaka,potrzeba mi jedynie jego ejakulatu...

Gość syryjczyk_gienek
Kogo to obchodzi jak czesto sie kochacie

Gość młodyPOlityk
I po co ci to? Po co ci dziecko? Problemów szukasz i niańczenia? ;)

widze ze jestes strasznie nie dojrzały/a podszywasz sie pod moj nick i wypisujesz takie bzdury ja naprawde oczekuje pomocy i wsparcia a nie wysmiewiania sie z czyis problemow! jesli Cie bawi moj problem to prosze pozostam komentarze dla siebie! i nie sprawiaj przykrosci innym dobrze?!

problemow? dziecko jest dla Ciebie problemem? wybacz ale mam zupelnie inne zdanie na ten temat

Gość młodyPOlityk
To po co ci dziecko? Powiedz! Kiedyś dzieci rodzono po to by utrzymywać rodziców na starość- nie było emerytur. Ale teraz? :)

Gość ale z was
a czemu piszesz na ogólnym?? idź na ciąża i macierzyństwo

Gość młodyPOlityk
Odpowiedzi brak czyli nie wiesz co powiedzieć :)

poradzcie mi jak mam zmusic menża aby chciał wprowadzic mi penisa do pochwy i zlac sie do srodka w czasie gdy będe gotowa do spółkowania?

Gość zbadaj hormonyyy
Zawsze możesz zrobić badania hormonów, tak wstępnie...gin tylko po USG nie jest w stanie Ci powiedzieć, czy na pewno jest ok...my staramy ponad pół roku i też nic...a i mozna mieć bardzo regularne cykle i zwalone hormony.

Gość młodyPOlityk
Kolejna się stara o dziecko. Dlaczego?

dlatego ze lubie dotykac małe sisiorki:)

Gość i po co to sie nakrecasz???
nie ma takich metod ułatwijacych zajscie w ciaze a od stycznai sie staracie wiec to jest krótki czas

mi tez dziewczyny daly taka rade-starasz sie o dziecko to...przestan sie starac:))a zacznij sie kochac:) im sie mocniej starasz tym bardziej nici z tego..wiem co Ty czujesz..ja tez mialam w domu wiecej testow ciazowych niz wlosow na glowie..robilam mialam objawy itd.. ale to bez sensu bo organizm nasz dziala jakby na przekor..;))powodzenia

Gość młodyPOlityk
Co ciekawe nikt mi nie dał odpowiedzi po co rodzić dziecko?! To jest zastanawiające...

Gość ale z was
młodyPOlityk a ciebie po co matka urodziła? odpowiesz?

Gość młodyPOlityk
Nie wiem-to pytanie raczej co niej :) Ale taka jest prawda, że nie macie argumentacji...

Gość młodyPOlityk
Czego się pragnie? Dziecka? Wydawanie pieniędzy na dziecko, mnóstwo problemów, a nie daj Boże rozwód ;)

Gość młodyPOlityk
Mnie to nie interesujcie. Rodźcie choćby 10 dzieci :D Dlatego jestem za zniesieniem becikowego...

Gość ale z was
co urodzimy to nasze nie twoja sprawa a becikowe to sobie wsadź, gówno warte te 1000 zł

Gość młodyPOlityk
1 tyś * liczba urodzeń daje mnóstwo pieniędzy :) Czekałem na jakąś argumentację ale się nie doczekałem :D:D

może jakiś mężczyzna z tego forum mi pomoże z tym zajściem jestem otwarta na wszelkie propozycje :)

Gość młodyPOlityk
Proszę o zachowanie kultury i nie obrażanie. Rodzę dzieci bo chcę- tego uznać za argumentację nie można... Głosuję na Prawo i Sprawiedliwość bo ładna nazwa- absurd ;)

Gość ale z was
ale my nie musimy się tobie tłumaczyć dlaczego chcemy dzieci tak trudno to pojąć??? mam argumenty ale nie będe się z tobą dzielić

Gość młodyPOlityk
Nie no po prostu śmiech na sali :) :) Mamy argumenty ale nie chcemy się nimi podzielić. Dokładnie jakbym słyszał fanatyka PiS-u. Popieram ich ale nie powiem dlaczego- pozostawię to sobie i nie będę się dzielił :)