Smutna i samotna 34lata 0 Napisano Maj 6, 2011 Dlaczego po 30 nie uklada sie ? Czy to kwestia rozsadku? Po 20 było prościej jak ludzie sie kochali to sie pobierali,docierali i si! A teraz to strach przed nie udanym związkiem przed zmianą przyzwyczajeń. Myślała że jak będe starsza to i mądrzejsza i latwiej bedzie podjac jakakolwiek decyzje.Jestem roszczarowana!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linka555 0 Napisano Maj 6, 2011 Niestety to prawda - im człowiek starszy tym mniej odważny i spontaniczny. Tak jak kiedyś robiło się różne wariactwa, tak teraz ich się wystrzegasz. I niestety ,albo i stety, podejmując jakąś decyzję teraz sto razy się zastanowisz nim ją poweźmiesz. Tak już jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smutna i samotna 34lata 0 Napisano Maj 6, 2011 Co racja to racja -ciągle tylko analizuje co bedzie lepsze dla dzieci co praktyczniejsze. Męczy mnie to juz -zakochalam sie a nie moge nic z tym zrobic bo doroslosc przeszkadza. To niefer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krowa rasowa Napisano Maj 6, 2011 no i gdzie te trudne decyzje, bo chyba nie napisalas ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smutna i samotna 34lata 0 Napisano Maj 6, 2011 Decyzja-czy prubować ratować firme kosztem związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krowa rasowa Napisano Maj 6, 2011 probowac chyba ... ;-) no coz, niezaleznie od wieku najciezej jest decyzje podjac a potem juz jakos pojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smutna i samotna 34lata 0 Napisano Maj 6, 2011 Chyba nie mam wyjścia z czegoś trzeba żyć. Ale tak bardzo go kocham jesteśmy tak szczęśliwi od 2 lat chcialabym sie z nim zestarzec ale zeby ratowac firme mysze sie przeprowadzic daleko od niego.Nie wiem czy zwiazek to wytrzyma takie widywanie sie 1 na mies.On twierdzi ze sobie tego nie wyobraza ale wspulnego mieszkania nie zaproponowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach