Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna opolska

prezent na urodziny - bilet do teatru - POMOCY

Polecane posty

Gość anna opolska

mam dla kolezanki bilet do teatru na cos na co chce z nią iść i pytanie - dać jej dwa (też mój bilet) czy tylko jeden - dla niej. chodzi mi o forme wreczenia...

Gość jak wiesz że jest sama
i nie będzie miała z kim pójśc to daj jej jeden i powiedz że zaplanowałaś po prostu miły wieczór, ale jak ma kogoś to lepiej dać dwa

Gość kaman szaman
Dajże spokój, to tak niegrzecznie... *puka się w czoło* Myślę, że powinnaś zrobić trzy okrążenia na rowerze przy jednoczesnym żonglowaniu jajkami, a potem zeskoczyć z niego piruetem lądując na paznokciu małego palca u nogi. Inaczej popełnisz nietakt towarzyski.

Gość anna opolska
nie, nie ma chłopaka, bilet kupiłam żebyśmy razem poszły. tylko nie chce wyjść na taką wiesz... może sama powinna zdecydować z kim chce iść..

Gość ....Maćka....
Moim zdaniem powinnaś powiedzieć jej że masz dla niej niespodziankę i w ramach prezentu urodzinowegozabierasz ją do teatru. wtedy w ogóle nie dawaj jej biletów

powiedz po prostu, że masz dla niej pewną niespodziankę i udajcie się tam razem ;) a jeśli czułabyś się w takim układzie nieswojo - wręcz jej 2 bilety. jeśli będzie miała ochotę i trochę rozumu, pójdzie na ten spektakl z Tobą :P

Gość Maxior.....
a do którego teatru te bilety?