Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhgmjhk

Trinny i susannah w Polsce- wychodzi tepactwo Polakow jezeli chodzi o angielski

Polecane posty

Gość do inesss
masakra poprostu masakra

Gość do inesss
ma sa kra

Gość a bo w polsce
dla mnie osoby ujawniajace swoje zdjecia tutaj sa dziwne, z pewnoscia niezbyt rozwiniete emocjonalnie!!!!

Gość nhmhmj
juz nk klasa to wstyd no chyba ze masz kilka normalnych zdjec a nie 10 z facetem, 30 w ciazy, 40 z turcji, 20 domu, 50 ze znajomymi plus 3456 znajomych facebook tak samo ,zalezy jak kto korzysta ale zdj na kafeterii to porazka wychowawcza, debilizm!!!!!!!!!!!!!!

Gość do inesss
masakra

Gość nhmhmj
hahha masz chyba dusze zebraczki o uwage

Gość nhmhmj
sory, złej baletnicy ...

Gość fanka Kingusi_124
ines hahaha czego mam Ci zazdrościć? TAKIEJ mordy? :D sorry ale zazdrościć to Ty możesz mi 🖐️

Gość złośliwa jędza czasem taka
Dlatego większość dyskusji na forum szybko przestaje trzymać sie tematu, tylko zamienia się w pyskówki i przezwiska? Temat dla psychologa czy socjologa? A może psychiatry? ;)

Gość pi pa para po 2
Mi też jest wstyd, że moi rodzice nie potrafią sklepac żadnego zdania po angielsku, moi dziadkowie, a także dużo moich rówieśników :-S Ale nie szydzę z nich, tylko tak w środku jest mi trochę tak głupio i przykro, dlatego modlę się żeby ktoś poszedł po rozum do głowy i zaczął w Tv puszczac filmy z napisami, zamiast tego gównianego lektora, tak jak jest w państwach skandynawskich, gdzie prawie 90% społeczeństwa mówi po angielsku, a u nas tylko 20%, bez kontaktu z językiem zapomina się go, a tak to zmuszonym by się było słuchac i akcent by się poprawił, co ciekawe, mieszkańcy państw gdzie Tv jest z napisami mają najlepszy akcent wśród nie anglosasów, i przynajmniej jakby ludzie czytali zmniejszyłby się odsetek dyslektyków i innych wynaturzeń ludzkich...