Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacita

tatoo ?? czy warto ?

Polecane posty

Gość mamacita

od 5 lat zbieram sie zeby zrobic sobie tatoo ale nie potrafie sie zdecydowac gdzie jaki i czy bede sie z nim dobrze czula.. a własnie i czy jakis tatuazysta zgodziłby sie zrobic tatoo zaprojektowane przezemnie??

Zaprojektowany przec ciebie ? ... oczywiście że tak :) Zrób sobie jakiś mały, np na łydcę.

Gość lisvel
ja mam na plecach fajną dziarkę i nie żałuję:) troche bolało ale co tam:D trzeba korzystać z życia :D

Gość mamacita
myslalam nad pajakiem takim trojwymiarowym ... nie za duzym ok 3 cm .. i nie wiem czy pasowałby na łopatce .. zrobilam kilka juz wzorow tatoo ale widze to bardziej na kims niz na sobie :D

zastanow sie dobrze gdzie chcesz miec ten tatuaz zeby pozniej nie zalowac :) ja mam dosc duzy idzie od podbrzusza przez brzuch i konczy sie na zabrach ;) tak na boku i w sumie podoba mi sie bardzo ale co to bedzie jak bede po ciazy to nie wiem :/ no i bolalo okropnie

Gość mamacita
lisvel jaki ten tatoo ?? bolec az tak bardzo chyba nie boli :D??? tzn o ile wiem od kumpla to na kostce bolalo

Gość mamacita
rasta boy :D nie dam rady zrzucic teraz :/ bo musze kabel usb nowy zakupic i wtedy podrzuce :)

Gość mamacita
bachulec .. na tak duzy bym sie nie odwazyla bo jednak mam rodzine ktora nie toleruje nawet kolczykow .. twierdza ze to dzialanie samodestrukcyjne xd

Gość szanujsie
super pomysl , fajny bedzie jak utyjesz , albo schudniesz , albo zestarzejesz , albo przestanie byc modne! A wnuki to padna ze smiechu!!! Ja w zyciu tez glupoty nie zrobie!!! Pracuje w szpitalu i widze jakie to piekne , po operacjech , na starej sflaczalej skorze starszych -fuj - dobrze sie zastanow! kolegi siora zrobila sobie nad tylkiem - bylo modne , a teraz obciach totalny , a lasera sie boi , bo podobno blizny zostaja niesamowite

Gość ja mam dwa .
Jeden na ramieniu, od 15 lat. Wygląda okropnie. Właśnie niedawno myślałam czym go tu zakryć.

Gość mamacita
tez mnie przeraza u starszych ludzi na luznym pofałdowanym ciele ale mysle ze mały pajaczek zły nie bedzie :P hehe a kto wie moze nie dozyje starosci :P wole korzystac z zycia a nie myslec co bedzie pozniej :)

Gość lisvel
to jest taki anioł na samym środku pleców ok 18 cm:) na początku nie bolało ale jak gościu zaczął najeżdżać maszynką na te same miejsca to myślałam że zdechnę:D ale Ty chcesz mały to powinno być w porządku wszystko:)

Gość mamacita
tez mnie przeraza tatuaz na starym ciele ale mysle ze jeden maly pajaczek nie zrobi wielkiej roznicy :P ja wole kozystac z zycia a nie myslec co bedzie kiedys :P kocham sztuke kocham rysowac i chce to uwiecznic :)

Gość lisvel
a poza tym na plecach zawsze można czymś zakryć:)

Gość mamacita
rasta .. oczywiscie ze wysle ci :) ps .poprostu rasta bo widze ze na boba i na zioło obojetny nie jestes :P

Korzystaj z życia ale gumką jego nie zmażesz. Jedna rada:) jak już trafisz do salonu i zobaczysz mnóstwo wzorów, nie daj się ogłupić i trzymaj się wzoru z którym przyszłaś - ja popełniłam ten błąd i wybrałam inny wzór na miejscu. No i najważniejsze - dopilnuj aby osoba która Ciebie tatuuje była trzeźwa, też po szkodzie mądra jestem, a w profesjonalnym niby studiu w Łodzi robiłam

Gość mamacita
no pewnie na plecach jest najbezpieczniej :D miałam mnustwo juz tatoo ale z henny ktore sama robilam no i zadne z nich mi nie przeszkadzalo :) mysle ze nie bede jednya z tych osob co załuje :/

Gość timmy timmy timmy timmy
mamacita - tylko przekonaj się, że na pewno tego chcesz. ja też kiedyś chciałem mieć dziarę, ale na szczęście uchronił mnie przed tym...proroczy sen. otóż śniło mi się , że zrobiłem tatuaż i bardzo mi się on podobał przez pierwsze pięć minut, a potem stwierdziłem, że wiocha i jak to teraz usunąć. obyś Ty nie miała tak na jawie jak ja we śnie:P

Gość mamacita
dzisiaj wlasnie dzwoniłam do kumpla ktory sie zdecydowal zrobic mala dziare :D boje się!!!!!!!

ja mam tattoo po wewnętrznej stronie nadgarstka...nie żałuję :)

aha jak najbardziej możesz zanieść swój projekt...jesli będziesz chciała tatuażysta pomoże ci zrobić jakiś nowy projekt lub skorygować twój

Gość o ja cie !!!!
''mamacita " kurwa taki nik mogla wymyslic niezle jebnieta debilka :o

Gość mamacita
no mi mi :d mam nadzieje ze nic załowac nie bede Cholera ... własciwie to sama bym chciala te tatuaze robic:D

a ten kolega to professionalista ? czy sam sobie zbudował maszynkę i bawi sie w tatuażystę :P ej :( miałaś mi wysłać projekt ;) a w jakim miejscu to bedzie ? :)

to nie idziesz do profesjonalnego studia tylko będzie ci kolega robił??? to się nie zdziw ze bedziesz załować a tatuaz zamiast 3D będzie 158D :P:D:D:O

Gość mamacita
hehe nie martwicie sie :D ten chłopak ma swoj salon juz od 6 lat widzialam wiele juz zadowolonych ludzi ktozy wyszli spd jego maszynki :p Kinki wysle ci ale naprawde nie mam jak teraz tego zrobic :) ale wysle ci i moze nie tylko :d ostatnio sie zajełam nawet rysowaniem mangi :D