Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agathka

TRÓJKĄT I PRZYPADKOWY SEKS?! PISZCIE O SWOICH PRZEŻYCIACH!!!

Polecane posty

Gość agathka

Czy którąś/yś z was brała udział w "przypadkowym" seksie lub "trójkącie" !? Podzielcie się z wrażeniami, powiedzcie czy warto i czy wam się podobało!

tu nie ma takich same prawiczki i sfrustrowane seksualnie zony

Gość wieśnaiczka z łubianką
dobrze gada. polać mu.

Gość neonowa
Tak , ja wzięłam wczoraj . upiłam się z koleżanką i kolegą a potem zaczęliśmy zupełnie przypadkowo uprawiać seks

Gość 123365879412
ja miałem okazję - dwóch facetów i laska - zajefajnie, i troszkę ubaw bo można dostać głupawki jak robisz to z kolegą z którym się znasz od lat a laska przypadkowa mimo to polecam

Gość kochanica1234
swingujemy trochę z mężem i jest super:) ale tylko z parami, z którymi się dobrze znamy

Ja mialem okazje wystapienia w ''kwartecie'' z jedna ''solistka'', ale jak zobaczylem wszystkich nago, to mi sie odechcialo :-)

Gość tolistka77
Gumowy Joe ale dlaczego??:-)

Nie mam pojecia, zaczelo sie niewinnie bo, zawolali mnie do lazienki i oni juz wszyscy siedzieli nago w wannie. kazali mi sie rozebrac i dolaczyc do nich (Jak 4 dorosle osoby moga sie zmiescic w jednej standardowej wannie ! :-) ). kiedy zobaczylem, jak kumpel bije dziewczyne penisem po plecach, ''opadla'' mi cala chec :-) Chyba jestem za bardzo konserwatywny do tych spraw :-)

Gość tolistka77
Gumowy Joe najlepszy klub to WKS Ślask a on ma 3 barwy wic nie pojmuje

Gość do laura
to moze dołaczysz do nas, jestesmy parą a ja brunetem wysokim

Gość nieżałuję
oj ma się trochę doświadczeń.. i z jednym i z drugim ;) ale w sumie ten trójkąt to też był przypadkowy... wypadałoby powtórzyć :D

Gość neonowa
ciekawe doświadczenie , ale nie chciałabym go powtórzyć, nie jestem zwolenniczką tego typu zabaw , a już na pewno nie dałabym sobie przyzwolenia na takie zabawy gdybym była w związku , jeśli dwie osoby się kochają to nie ma prawa wejść nikt trzeci... ale jeśli jest się samotnym to czemu nie. generalnie jak koleżanka się rozebrała to nikomu nie przeszła ochota na zabawę, gdyż ma taką figurę jak mają modelki z victorii secret , natomiast ja też mam niczego sobie smukłą , wysportowaną sylwetkę . i co najważniejsze zawsze darzymy się wielkim szacunkiem i zaufaniem :)

Gość neonowa
kiedyś też spałam z dwoma kobietami ... ale jednak lepiej mieć zawsze faceta . wiadomo o co chodzi ;)

Gość wpara38
Kiedyś byliśmy z żoną w dyskotece i cały wieczór jakis chłopak jej sie przyglądał, aż w końcu zaprosił ją do tańca. Pozwoliłem jej zatańczyć i podczas tego tańca on obrzucił ja komplementami i zaproponował, że iedyś może z nim umówić się. Zona mi o tym powiedziała, a ja niewiel myśląc powiedziałem jej że ma mu powiedzieć że mąż o wszystki wie i jeśli wie to dziś 2+1 albo nigdy. No i...... sie stało. Było fajnie