Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra jakas!!!!!

zerowka!!!!

Polecane posty

Gość masakra jakas!!!!!

wczoraj czytalam liste i dzieci z roku 2005 zostaly przeniesione do zerowki w szkole podstawowej z dziecmi od 1-3 nikt nas przed nie powiadomil o tym ze zerowka bedzie w szkole gdzie nie ma placu zabaw ani sali do rytmiki pani dyrektor przedszkola powiedziala tyle ze jest za duzo dzieci i nie maja gdzie pomiescic dzieci gdybym wiedziala zlozyla bym podanie do jeszcze innego przedszkola a i jeszcze tak moja corka chodzila na godzine 11 do przedszkola a teraz nawet nie wiadomo jak bedzie na jakie godziny o to mam pytac juz w szkole ale ladnie nas uzadzil masakra jakas robia sobie co chca z dziecmi czy gdziesa jest tak ze dzieci tez maja zerowke w szkole??????????? czy tylko u mnie w miescie takie walki?

Gość to jest po prostu
a wiesz co to przecinek?

Ale jak był nabór to trzeba było się pytać o wszystko. Dla mnie to żadna sensacja bo u nas zerówki od jakiś 3 lat są w szkole,tuż obok klas 1-3 . Mój syn od września idzie do takiej zerówki i mi to odpowiada,a to dlatego że już "wniknie w towarzystwo szkolne" i nie bedzie rzucony na głęboką wode jak pójdzie do peirwszej klasy.Tylko że u nas jest tak jak powinno tzn plac zabaw,sala gimastyczna itd.

Gość ja do zerowki chodzilam 21 lat
temu i wlasnie zerowka byla w szkole podstawowej... i co? i zyje... nikomu, ani dzieciom ani rodzicom to nie przeszkadzalo... i na zle nie wyszlo. nie wiem, o co to cale halo.