Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo pragnę dziecka

chyba jestem w ciąży

Polecane posty

hej. chyba jestem w ciąży nie wiem tego napewno bo za szybko jest na test bo mineło dopiero 3 dni ale dziwnie się czuje kręci mi się w głowie i ma zachcianki. czy to możliwe że tak szybko było by takie coś odczuć. bardzo pragnę dziecka dlatego tak bardzo się boje wyniku testu...

Gość ten coo wie
niezle zawroty glowy a ty juz jestes w ciazy? gimnazjum?

Gość dziuniaaa089
a może niedobór witamin? dlatego zachcianki

Gość chyba oszalalas!!!!
najgorzej sobie coś wkręcac nie potrzebnie a jak długo sie starasz? ile masz lat?

nie gimnazjum ... staram sie o dziecko już pol roku i dlatego cały czas mysle ze to juz... za bardzo chce tego dziecka i dlatego zwracam uwage na takie drobnostki jak zawroty głowy..

Gość chyba oszalalas!!!!
eeee pó0l roku to jeszcze pikus ja staram sie juz 2,5 roku i wiem jak to jest na początku sobie coś wkręcasz a potem było rozczarowanie...

mam 23 lata a z chłopakiem już jestem 5 lat niedługo slub

Gość chyba oszalalas!!!!
spokojnie jestes jeszcze łodziutka i wszystko przed toba...

Gość chyba oszalalas!!!!
młodziutka

dlaczego tak musi byc ja ktora jestem gotowa na ciaze nie moge zajsc a taka tam sobie pojdzie na impreze sie bzyknie z kims i juz w ciazy..

moj facet a niedlugo maz bardzo liczy na to ze niedlugo bedziemy mieli dziecko on ma juz prawie 30 lat i juz by chcial zostac tata...

Gość chyba oszalalas!!!!
no wiesz ja sie staram juz 2,5 roku i jestem o wiele wiel starsz od ciebie więc głowa do góry pól roku to jeszcze nie jest dramat,jeszcze zdarzysz urodzic dzieci zapewniam cie...

dzięki za pocieszenie. będe trzymała kciuki za ciebie..

Gość ten co wie
a nie mowiłem ze gimnazjum? napierw dziecko potem slub, a moze odwrotnie?

nie gimnazjum. mam 23 lata z chłopakiem jestem od 5 lat i niedługo bedziemy brali ślub..

data ślubu już ustalona za 2 miesiące będe meżatką a ty mi mowisz ze ja gimnazjum jestem??

Gość nigdy już nie będziesz moją
po Twojej pisowni można stwierdzić, że tak:) gimnazjum:)

niby dlaczego? myślałam że tutaj się pisze o swoich problemach a nie krytykuje ludzi jak piszą...

Gość nie przejmuj się krytyką
Po pierwsze nic nikomu w jakiej kolejności będziesz realizowała swoje plany. Nie żyjemy w średniowiczu. Po drugie nie myśl o tym po prostu. Kożystaj z tego co daje sex z ukochaną osoba, jesteś w takim wieku że masz naprawdę bardzo duże szanse na szybkie zajście w ciążę pod warunkiem że nie będziesz się stresować. To stres m.in. powoduje że opóźnia się miesiączka a co za tym idzie również czas owoluacji więc nie jesteś wtedy w stanie nawet określić kiedy masz dni płodne. Ciesz się narazie partnerem i seksem nie czyń z tego tylko sposobu na poczęcie bo nie będzie w tym żadnej przyjemności. Nie zabezpieczajcie się ale też nic na siłę a zobaczysz że szybciej ta chwila nadejdzie niż się spodziewasz.:D Kolejna sprawa to też jeśli robicie wesele to może lepiej na własnym weselu nie być w ciąży bo zamiast dobrze się bawić będziesz się zastanawiać co z maleńtwem czy coś mu nie zaszkodzi i tak dalej.... Nie stresuj się jak po kilku miesiącach nic nie wyjdzie pójdź do lekarza zrób badania kontrolne czy wszytsko ok. Ale nie wcześniej jak po 10 m-cach starań. Nie męcz się na razie też w mierzenie tempki to w początach jest zbędne. A jeśli chodzi o objawy to zacznij się w sibie wsłuchiwać po terminie miesiączki jak nie przyjdzie. Powodzenia

dziękuje bardzo że chociaż jedna osoba próbuje mi pomóc... bardzo to dla mnie ważne aby mieć komu o y\tym napisać

Gość tak czy inaczej nie ma
możliwości po 3 dniach od stosunku czuć JAKIEKOLWIEK objawy ciąży :) Zresztą najwięcej objawów ciążowych mają te kafeterianki, które w ciąży nie są.. Nie denerwuj się, jesteś młoda, na dziecko masz jeszcze kupę czasu. Pozdrawiam

wiem że przyjdzie na to czas i wtedy będe najbardziej szczęśliwą kobietą i żoną na świecie...

Gość bardzo pragne dziecka
hej dziewczyny... dzisiaj ważny dzień...@ może tym razem się uda...

Gość kazda.wariatka.ma.w.glowie.kwi
no i co jaki wyszedl wynik?? zrobiłas test??

Gość zakochana i szczęśliwa 21
Witam:)Nie mam z kim o tym porozmawiać...chyba jestem w ciąży.Tak bardzo tego pragnę:)Ale jak na razie nie jest to pewne ponieważ właśnie mam 29 dc a cykle mam 32-dniowe.Wiele objawów na to wskazuje...chyba że sobie wmawiam:(Mam zgagę,ból piersi,jajników i straszny ból żołądka i wiele innych dolegliwości...dodam że współżyłam z partnerem od 19 dnia cyklu do teraz codziennie do końca.Co o tym sądzicie Drogie Panie?Jest możliwość, że zafasolkowałam czy to tylko moje marzenia...???

okres dostałam 23.04 rano a skończyło mi się krwawienie 28.04 a 29.04 upławy kończące okres ostatnio mam nieregularne miesiaczki okres u mnie trwa ok 6-7 dni a okres mam co okolo miesiac zawsze po 20 kazdego miesiaca czasem 22 do 27 jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze dodam ze uprawialam seks rano 9 maja

Wychodzi na to,że to Twój 17 dc...prawdopodobieństwo jest spore.A ilu dniowe masz cykle dokładnie?I czy używałaś jakiegoś zabezpieczenia?:):)

nie uzywalam zadnego zabezpieczenia nie wiem ile dokladnie mam cykle nie sprawdzalam nigdy ale zawsze dostawalam po 20 kazdego miesiaca tak ok 22 a max 27

Wychodzi na to,że miałaś wtedy dni płodne...z tego co udało mi się wyliczyć:)Teraz musisz czekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy test...a że tak zapytam:)Ciąża planowana czy wpadka?O ile zafasolkowałaś:)

tzn uznalismy ze jesli ma byc to bedzie z jednej strony chcemy dziecka z drugiej boimy sie ze mozemy nie dac rady ale jesli bedzie to bd bardzo szczesliwi juz sie ucieszyalm i oby tym razem sie udalo :)